Informizely customer feedback surveys

Firefox opdatering = besværlig udskrivning

+1
Hej

Efter seneste opdatering af Firefox er det blevet meget besværligt at udskrive ordre og følgesedler idet skærmbilledet ikke længere er en PDFfil man kan enten udskrive eller gemme. Nu skal billedet af dokumentet maximeres før der kommer udskrivnings-muligheder frem, derefter skal man hente dokumentet (downloade) osv osv. Det bliver hurtigt alt for mange og besværlige klik og gør arbejdsgangene endnu langsommere.

Er det noget I har en løsning på, eller er det bare slut med Firefox til E-conomic?

MVH Søren Eriksen
lukket
i Forslag » Andet af (320 points)
gen-kategoriseret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Søren

I Firefox

Vælg - funktioner, indstillinger, programmer.

Under indholdtype, find Portable Document Format (PDF),  sæt denne til Brug Adobe Acrobat (i firefox)

MVH Morten Støhrmann
Forslag af (440 points)
valgt som bedste svar af
Hej Søren,

Jeg kan godt se, at Firefox har ændret i deres pdf-fremviser, så man skal gøre vinduet større for at se alle knapperne. Du behøver ikke maksimere vinduet, men blot gøre det lidt bredere.

Jeg skal gå videre med, om det er noget vi rent teknisk vil eller kan gøre noget ved, i og med ændringer kommer fra Mozillas side.

Jeg håber ikke det er slut med e-conomic i Firefox, da dette er en af de bedste browsere at køre e-conomic i, så derfor vil jeg som sagt undersøge dette og give dig en melding herpå :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Dette er ikke noget e-conomic ændrer på, da det er som følge af en Firefox opdatering og kan løses på andenvis, fx som nævnt ovenfor af Morten.