Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tekst på samle faktura

0
Når vi vælger at samle flere ordre i én faktura, så kan vi vælge at ordrenr. står ud for hver ordre på fakturaen.

Dette er meget fint, men teksten fremkommer altid på dansk, og da vi primært har kunder i udlandet, kunne vi godt tænke os det på henholdsvis engelsk og tysk.

Venligst

Kjeld
lukket med noten: Tages i supporten pr. mail eller telefon
i Spørgsmål » Salg af (250 points)
lukket af

1 Svar

Hej Kjeld,

Det lyder til at dit layout er på dansk? Og ikke på tysk/engelsk. Hvis det er på engelsk og din kunde står til at anvende det engelske layout, så skulle det gerne stå på engelsk.

Hvis ovenstående allerede er tilfældet, så kunne det skyldes dit sproglag - se mere om sproglag her.

Kunne det være noget af dette?


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (18.9k points)

Hej Heidi,

Sporglag-fanen kan jeg ikke bruge, da det kun er for vores sortiment.
 
Når jeg er inde på layout, så kan jeg ikke finde nogen mulighed for at ændrer tekst på flere fakturaer... Men den skabelon vi bruger for engelsk og tysk er e-conomic egen skabeloner, som lå i E-conomic i forvejen. Så har intet ændret der.
Men alligevel står samle faktura teksterne på dansk.
Hej igen Kjeld,

Jeg synes du skal ringe til os på tlf. nr. 88 20 48 41 mellem kl. 10 og 14.30 hvis du har mulighed for det, så skal vi kigge på det sammen :)

Hvis du ikke har mulighed for det, vil jeg meget gerne have skærmbilleder af hvilke skabeloner der bruges i din aftale på mail: info@e-conomic.dk

Jeg lukker den her, da jeg gerne vil have vi tager den via mail eller telefonisk support, så vi kan komme med ind i din aftale :)