Ønskes: Tal for Ordrebeholdning i kr. pr. dato

+1
Hej

Vi taster den ene ordrebekræftelse efter den anden ind i systemet, og jeg vil bare så gerne vide, hvad vores ordrebeholdning er (i kr. - ikke lagerspørgsmål).

Men jeg kan kun få oplyst en debitoromsætning, der tager udgangspunkt i fakturerede salg. Og det kan jeg ikke bruge til meget, for det udgør kun ca. 3-5% af den samlede ordremasse.

Vi foretager salg med en ordrebekræftelse på rejser, som skal leveres 3-6-9-12 måneder ud i fremtiden. Fakturering sker ca. 60 dage før levering, og først når rejsen er faktureret optræder beløbet i en statistik. Dvs. på nuværende tidspunkt og de næste mange måneder er det overhovedet ikke muligt at få et overblik over ordrebeholdningen.

I andre systemer har man f.eks. "igangværende arbejder" som en sum af den ufakturerede ordremasse.

Vil det være muligt i en overskuelig fremtid at kunne opnå et overblik over den samlede ordrebeholdning?

Med venlig hilsen

Britta

Memory Tours
i Spørgsmål » Andet af (180 points)

2 Svar

Jeg vil bare sige, at der virkelig mangler en stemmeboks hos e-conomic. En e-conomic medarbejder har for nylig i dette forum påstået, at man som bruger kan stemme om de enkelte forslag. Nærværende forslag er virkelig et meget aktuelt emne, som jeg for lang tid siden har bragt på bane sammen med andre brugere. Men der sker ikke noget, fordi e-conomic tilsyneladende mangler erfaring mht. virksomhedsstyring, eller også er vi oppe imod en form for volumensyge.

E-conomic forventede sig meget af den seneste omlægning af dialogformen - det gjorde jeg også - men jeg venter fortsat.

Otello-lagkagen er personalet vel undt, men hvordan har de brugere det, der forsøger at komme i en professionel dialog med samme personale. De seriøse e-conomic brugere forsvinder lige så stille ud af listen over de mest aktive i dette forum. Hvorfor?
Spørgsmål af (25.9k points)
opdateret af
Hej Memory Tours og Erik Jensen

Vi (itn|vision) har udviklet en integrationsløsning til e-conomic, hvor man kan få en ordreoversigt enten sorteret per sælger, med leveringsdato og i forskellige valuta.

Løsningen findes i vores Business Intelligence modul.

Man bestemmer selv, i hvilket interval man vil se ordrebeholdningen.

Hvis i vil læse om løsningen, venligst brug vores hjemmeside:

http://www.itnvision.dk/e-conomic-loesninger/business-intelligence

eller kontakt os på telelfon 7025 7600 eller mail salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Spørgsmål af (18k points)