forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udskil som seperat bilag

0
Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at der kom en mulighed for at udskille en stor stak bilag til seperate bilag, uden at jeg skal ind på hver enkelt bilag og klikke på knappen. Er der nogle der har nogle gode forslag til hvad jeg kan gøre istedet for ??
spurgt 27 Feb, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af MNB (130 points)
status opdateret 27 Feb, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej MNB

 

Inden for en overskuelig fremtid vil du kunne bruge dokumenthåndtering (indscanning) på vores nye Superkladde og heri er der en udskillelsesfunktion som kan det du ønsker - det kommer som udgangspunkt ikke i bogføring for nærværende.

Ikke desto mindre er det et forslag vi har set før, men vi har ikke tænkt os at udvikle så meget på det før vi har et overblik over hvordan dokumenthåndtering modtages af vores brugere.

Hold øje med nyhederne i e-conomic omkring vores markedspakker - så kan du se hvornår dokumenthåndtering bliver aktuelt.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 27 Feb, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”