Mangler identifikation i pop-up ved sletning

+1
Jeg savner en identifikation, når jeg fx. vil slette en debitor eller konto. Man får en pop-up, hvor der står: Vil du slette kontoen? Klik på OK eller annuller. Det burde kunne lade sig gøre programmeringsmæssigt at få tilføjet det aktuelle kontonummer eller anden identifikation til pop-up'en, så man ikke skal gå tilbage og checke, at man nu også står på den rigtige linie, så man ikke får slettet noget forkert.
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af

3 Svar

Hejsa

 

tak for dit indlæg

Jeg syntes dette er en fed ide. Dette kunne godt være noget vi kunne kigge på. Jeg kan dog ikke love om det bliver eller ikke. Det vi blive lagt til overvejelse også afventer vi om andre kunder også syntes det kunne være en god ide.

God weekend :)

MVH

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.2k points)

Hej Jette
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og faldt her over dette ret gamle indlæg som stadig står til "overvejes." 

Det er sådan nu, at når du forsøger, at slette f.eks. konti, debitor osv. at der kommer en bekræftelse på om du vil - som du foreslog. Mange tak for forslaget.

Så for god ordens skyld ændrer jeg indlægget til, at være gennemført.

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej igen Jette :)

Der var lige en kollega der så, at jeg egentlig havde misforstået dit forslag og derfor er min første opdatering ikke korrekt. Det gik lige lidt for hurtigt for mig og det vil jeg gerne undskylde for.

 

Det er rigtigt, at der ikke står i boksen " vil du slette denne" hvilken kunde, konto osv. Det er du har valgt - som dit forslag egentlig går ud på. Det er ikke noget vi har arbejdet yderligere videre med.

Selvom jeg godt kan se, at det en ville være en ekstra sikkerhed, at det bliver vist så må jeg også erkende, at vi ikke oplever den store efterspørgelse på dette. Vi har derfor det ikke i planen, at arbejde videre med en implementering af dette forslag da det er vores oplevelse, at når der slettes en konto eller debitor f.eks. Så vil der gåes direkte ned på linje og trykke på krydset - derfor et meget aktivt valg.

 

For et forbedret overblik kan du vælge, at trykke på linjen så den bliver "markeret" med en lidt mørkere grå - så kan sikre dig, at du er på den rigtige linje inden, at du trykke på krydset.

 

Jeg retter derfor opslaget til "implementeres-ikke" så der er den rette visning for indlægget. 

Endnu engang undskyld for forvirringen med mit første svar. Du må have en rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)