forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Faktura-e-mail / automatisk faktura mail

0

 

Vi oplever at feltet Faktura-e-mail er ”passivt”. Dvs. når vi kommer til faktureringsøjeblikket så hentes der ikke automatisk information fra dette felt. ? ( det er et rent informations flet/ passivt felt)

Når en ordre oprettes, udfyldes feltet Deres ref. Og e-mail etc. Hentes automatisk når kontaktpersonen er oprettet under debitoren. Vores erfaring er, at den person som bestiller varen sjældent er den samme som skal modtage fakturaen. Derfor efterlyses en smart måde at løse det på…..??? Pt. har vi oprettet en kontaktperson som hedder faktura og krydset af at den altid skal modtage kopi af faktura. Når der faktureres skal man så slette Deres ref.( altså ordrebestiller)  – derefter kopiere fakturamail ind…. Arh…. Kom nu det kan vel ikke være meningen… eller ?

spurgt 21 Feb, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Rikke (120 points)
gen-kategoriseret 19 Mar, 2013 af Peter Friis

1 Svar

Hej Rikke

 

tak for dit indlæg

 

Det lyder til i næsten er i mål, Det sidste i mangler er at vælge at systemet altid skal sende til kundens email adresse. Dette skal i rette under debitoropsætningen. du kan se her hvordan du gøre dette.  Her inde er der et felt der hedder send altid til kundes email.

 

Jeg håber dette kan hjælpe jer i mål. Hvis ikke fang mig endelig igen :)

 

God weekend :)

MVH


 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 22 Feb, 2013 Spørgsmål af Peter Friis (24,160 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”