Faktura-e-mail / automatisk faktura mail

0

 

Vi oplever at feltet Faktura-e-mail er ”passivt”. Dvs. når vi kommer til faktureringsøjeblikket så hentes der ikke automatisk information fra dette felt. ? ( det er et rent informations flet/ passivt felt)

Når en ordre oprettes, udfyldes feltet Deres ref. Og e-mail etc. Hentes automatisk når kontaktpersonen er oprettet under debitoren. Vores erfaring er, at den person som bestiller varen sjældent er den samme som skal modtage fakturaen. Derfor efterlyses en smart måde at løse det på…..??? Pt. har vi oprettet en kontaktperson som hedder faktura og krydset af at den altid skal modtage kopi af faktura. Når der faktureres skal man så slette Deres ref.( altså ordrebestiller)  – derefter kopiere fakturamail ind…. Arh…. Kom nu det kan vel ikke være meningen… eller ?

i Spørgsmål » Andet af (120 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Rikke

 

tak for dit indlæg

 

Det lyder til i næsten er i mål, Det sidste i mangler er at vælge at systemet altid skal sende til kundens email adresse. Dette skal i rette under debitoropsætningen. du kan se her hvordan du gøre dette.  Her inde er der et felt der hedder send altid til kundes email.

 

Jeg håber dette kan hjælpe jer i mål. Hvis ikke fang mig endelig igen :)

 

God weekend :)

MVH


 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (24.2k points)