forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Engelsk sproglag

0
I øjeblikket skal man taste engelske varenavne ind manuelt - i vores tilfælde gælder det for 6000 varenr. Det vil være en kæmpe fordel, at Economic tilbyder flere sproglag på samme måde som NAV og C5 - og man kan uploade det på en gang. Hvis economic også skal nå kunder med udenlandsk handel, vil jeg sige at denne funktion er et krav. Jeg håber, at Economic vil gøre noget ved det.
spurgt 21 Feb, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Danishtools.com (660 points)
lukket 28 Maj, 2013 af Heidi Christensen

2 Svar

Hejsa

 

tak for jeres indlæg :)

 

Er dette en situation i står i lige nu ? eller er den en generel ting i skal gøre hver måned  f.eks ?

jeg spørger lidt, fordi der måske er en mulighed for at mine teknikere kan hjælpe med dette. Jeg kan dog ikke sige om det kan lade sig gøre. men vil rigtig gerne høre dem.

 

MVH

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Feb, 2013 Forslag af Peter Friis (24,160 points)
Hej Peter Friis

Lige nu gælder det samlet set alle produkter. Det skal kun gøres en gang. Når vi udvidder produktprogrammet til efteråret, skal det naturligvis gøres igen.

Vi har tastet en del ind - men er simpelthen holdt op, og taster blot teksten manuelt, når nogen fra udlandet bestiller. VI laver en komplet opdatering af alle produkterne i morgen eftermiddag og derefter skal vi igang igen. Hvis du har et bud på, hvordan I kan hjælpe, vil det være en STOR hjælp.

På forhånd tak

Ingeborg
besvaret 25 Feb, 2013 Forslag af Danishtools.com (660 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”