Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hvor ender indlæg i Forum?

0

Tidligere i dag oprettede jeg et indlæg om tvungen afdeling på Leverandør- og kostpristillæg. Indlægget blev oprettet under kategorien "Forslag & Bugs", fordi jeg mener, at det er en fejl/mangel i systemet. Men til min store overraskelse endte det også under "Hjælp en e-conomic bruger".

Er det logisk? Der er vel ikke nogen ekstern bruger, der kan rette det problem!

For mig er "Forslag & Bugs" meddelelser til e-conomic om forslag til nye tiltag/rettelser og systemfejl og ikke et råb om hjælp fra andre brugere.. 

i Spørgsmål » Andet af (26.5k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Erik,

Hos mig ligger det under "Forslag & Bugs", og ikke "hjælp" - altså hvor du tænker det skal ligge. Se billedet her:


<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
Javel.

Prøv at scrolle nedad på Jeres forside.
Ah ok. Nu er jeg med. Jeg var ikke lige det samem sted som dig.

Jeg kan godt se at det er lidt misvisende. Man kunne dog forstå det således, at man kan hjælpe hinanden at stemme på hinandens forslag. Vi har kun et samlet feed vedr. forum, så der er ikke så meget at gøre.

Mvh
Lad nu være med at "væve".

For det første er overskriften på Jeres forside helt misvisende og for det andet, hvis rubrikken skal kunne anvendes som en stemmeboks, så indret den som en sådan -- og fortæl det til Jeres brugere.
Hej Erik,

Tak for din opfølgning.

Mvh

Steffen Ekelund
Jeg er heller ikke bekendt med, at "Forum-siden" skal anvendes som en stemmeboks.

 

mvh

Finn