forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

OCR på alle bilag

0
Hej alle
Er vi ikke flere der synes det kunne være skønt hvis der blev kørt OCR på alle bilag som vi så efterfølgende kunne søge på?

På et tidspunkt går vi over til hel-elektroniske bilag så vidt muligt, og det hjælper lidt. Men vi kommer nok aldrig uden om scannede fakturaer.

I dag scanner vi alle bilag, selv hvis vi selv laver OCR på dem inden vi sender dem til e-conomic, mister vi muligheden for at søge på indholdet i dem.

Mvh
Jesper
spurgt 13 Jul, 2012 i Spørgsmål » Indscanning af jesperkjeldsen (950 points)
status opdateret 9 Okt, 2012 af frederiknielsen

5 Svar

 
Bedste svar
Hej Jesper og Jesper,

Tak for indlæg. Med forbehold for ikke at vide helt præcist hvad I mener med OCR, hvad/hvorledes søgning og hvilken anvendelse af de fremsøgte data skal have og andet så lad mig foreslå at I kigger efter en APP der indeholder de ønskede funktioner - http://www.e-conomic.dk/apps/fakturaer.
En APP  kombineret med et ekstra frit faneblad - http://wiki.e-conomic.dk/indstillinger/ekstra-faneblade i e-conomic kan formodentlig hjælpe jer videre.

Del gerne jeres erfaringer med andre herom.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Jul, 2012 Spørgsmål af kimsneummadsen (24,020 points)
valgt som bedste svar 9 Okt, 2012 af frederiknielsen
God idé. En stemme for herfra.
besvaret 13 Jul, 2012 Spørgsmål af jesper (1,010 points)
Hej Kim
Kender godt løsningerne du nævner og det er også det jeg mener med vi formentlig går over på hel-elektroniske bilag på et tidspunkt. Men selv når/hvis vi gør det, har systemer som Ibistic nogle begrænsninger i hvilke data de afløfter fra fakturaer der sendes igennem dem.
Jeg kunne godt tænke mig alle informationer på PDF fakturaer blev søgbare. Så står der nede i højre hjørne Krøllebølleis, så skal jeg kunne søge og få det bilag frem

Mvh
Jesper
besvaret 18 Jul, 2012 Spørgsmål af jesperkjeldsen (950 points)
Hej Jesper,

Tænkte nok at der var alt   
Tja bum bum bum. Jeg forstår fuldt ud dit ønske og behov. Om der er nogle af APPs der vil gøre sligt, ved jeg ikke. Det må du næsten prøve at spørge fx. ibistic og/eller fakturaboks om de har slige overvejelser.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Jul, 2012 Spørgsmål af kimsneummadsen (24,020 points)
Mit forslag er at I gør det

Det er let nok at få PDFer søgebar og OCR behandlet. Men i det øjeblik de kommer ind i e-conomic mister man søgemuligheden. Så en løsning behøver ikke være I skal lave OCR, men kan søge i søgbare PDFer.

Men jeg har hørt hvad du skriver at det ikke kommer i e-cnomic og håber nogle tredjepartleveandører ser tråden og arbejder i denne retning.

Mvh
Jesper
besvaret 18 Jul, 2012 Spørgsmål af jesperkjeldsen (950 points)
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”