Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Omsætningsstatistik

0

Hver måned laver jeg provisionsberegning. Laver omsætn.stat. f.eks. for januar måned med udgangspunkt i debitorerne. Herefter sætter jeg flueben i de betalte faktura. Og dernæst vælger jeg den medarbejder, som jeg skal lave beregningen på..........

Den har jeg stolet på var korrekt. MEN så ved en tilfældighed valgte jeg én periode, som jeg havde provionsberegnede tidligere. Nu fik jeg STORE øje - FOR omsætningsstat. viste ikke de samme tal.

Det skal nævnes, at jeg INDEN min provisionsberegning bogfører alle indbetalinger pr. den pågældende måned samt spærre perioden, så der IKKE kan bogføres bagud.

Mit spørgsmål er derfor.:

Hvor henter denne statistik omsætningstallet fra?

Og hvor kan jeg finde en specifikation af dette omsætningstal, som statistikken viser?

Og hvor henter den så omkostningstallet fra?

 

Hilsen Linda

 

 

i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Linda,

Hvor stor forsinkelse har du på at du laver provisionen? Altså med hvilket interval udregner du den? Når du sætter flueben i "medtag kun betalte", så kigger den på de fakturaer som er bogført i den periode, og som i en hvilken som helst periode har fået registreret en betaling. Det vil sige. Har du en faktura du har lavet d. 1.1 2013, og du først får betalingen i februar måned, vil den stadig tælle med i januar måned. Det kunne lyde som at det er det der snyder dig?

Omsætningsstatistikken henter tallet på baggrund af debitorfakturaer, manuelle debitorfakturaer for den givne periode. Sætter man fluebenet i "betalt", så tager den kun dem med, som på et tidspunkt har været udlignet.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
Hej LR RegnskabsService

Jeg har læst dit indlæg om provisionsberegning og vil gerne henlede din opmærksomhed på, at vi har udviklet en integrationsløning, der løbende beregner og holder styr på provisonen til sælgerne/agenterne og når perioden er afsluttet kan man lave den endelige beregning på den enkelte.

Løsningen tager højde for om debitor har betalt eller ej således du kan vælge at sige jeg afregner kun provision for fakturaer som er betalt.

Løsningen findes i vores Busines Intelligence løsning og vi har lavet en lille video som præsentation - videoen finder du på følgende link

http://www.itnvision.dk/e-conomic-loesninger/business-intelligence

Her skal du så trykke på "provisionsberegning under punktet præsentationsvideoer.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig på mail php@itnvision.dk eller telefon 7025 7600

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)