forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forenkling af udkrivning af faktura

+1
I forbindelse med faktureringen vil det være en forenkling hvis det var muligt at sætte et flueben således at fakturaen gik dirrekte til print uden at man først skal vælge at printe fra PDF pop up vinduet!
spurgt 7 Feb, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Jens Chr. (860 points)
status opdateret 16 Aug, 2013 af Lasse Bager

2 Svar

Hej Jens

Tusind tak for dit forslag - jeg er rent faktisk ikke klar over om det er teknisk muligt for os at bygge det led på da kaldet til printeren er meget specifikt i forhold til hvilken reader man benytter og hvilken browser oven i.

Jeg vil dog ikke helt lukke denne men lade de øvrige brugere enten komme med løsningsforslag såfremt noget sådant findes eller stemme dit forslag op således at hvis det er teknisk muligt i e-conomic, så vil udviklingen heraf også blive prioriteret

 

Med venlig hilsen

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 7 Feb, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Hej igen Jens

Vi har haft denne oppe og  vende og har i den forbindelse valgt ikke at prioritere den videre i forløbet - det er teknisk og mandskabsmæssigt krævende i forhold til en relativt lille forøgelse i brugeroplevelse - så beklager, men vi har ikke valgt at bruge ressourcer i denne retning for nu.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 16 Aug, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”