Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Zapier integration

+6
Hej,

Jeg vil gerne foreslå at e-conomic laver en integration - en gang for alle - til https://zapier.com/

Det vil over tid sikkert kunne hjælpe mange af dem der spørger om hjælp med integration til det ene eller andet uden at det skal kodes igen og igen.

Officegnu: Microsoft Office for e-conomic Timegnu: iPhone tidsregistrering for e-conomic 
lukket
i Spørgsmål » Andet af (1.0k points)
lukket af
Second this! Stort ønske!

7 Svar

 
Bedste svar

Officegnu: Microsoft Office for e-conomic Timegnu: iPhone tidsregistrering for e-conomic 
Spørgsmål af (1.0k points)
Hej Frozengnu

Tak for dit glimrende forslag :)

Dog er det således, at e-conomic har lavet et regnskabsprogram med åben adgang gennem vores API.

Dvs. at vi laver ikke integrationer, men andre virksomheder skal være meget velkomne til, at lave integrationer til vores program.

For at få lavet denne integrationer vil jeg derfor anbefale dig, at kontakte zapier :)

Med venlig hilsen Stine M. Klitgaard Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Spørgsmål af (4.1k points)
opdateret af

Helt i orden,

 

Jeg fik blot ideen nu hvor e-conomic rent faktisk selv lige har lavet en integration til mailchimp som allerede er understøttet af Zapier.

 

Dvs. at hvis e-conomic en-gang-for-alle havde lavet en Zapier integration i stedet så ville vi udover mailchimp integration osse ha' fået adgang til dusinvis af andre tjenester derude ;-)

Hej Stine

Jeg ønsker mig også en integration med Zapier. Det virker dog omvendt af, hvad du foreslår.

Man skal selv gøre arbejdet for at "indsætte" sin API i deres system.

https://zapier.com/developer/

Det synes jeg, at I skal kigge på igen.

Mvh. Anders.
Hej Anders

Det lyder rigtig spændende, jeg vil rigtig gerne gå videre med det for, at finde ud af hvilke muligheder der er. Efterfølgende vil jeg give dig svar herinde :)
Fedt. Jeg oplever at Zapier er blevet så stor nu, så det rent faktisk har en betydning for folks beslutninger om køb af Saas løsninger - om de kan binde dem sammen via Zapier. ;)
Ville være det fedeste hvis e-conomic kunne integreres med zapier.com!

En app jeg ville købe uanset hvad den kostede..
Spørgsmål af (160 points)

Også som abonnement ? :)

Hvis man forestillede sig at  gnudashboard blev udvidet med Zapier integration, hvor meget skulle det så koste dig pr. måned?

Husk på at Zapier er også abonnement drevet : https://zapier.com/app/pricing

 

Zapier har også et gratis plan.

Tror at 299 ville være et godt udgangspunkt :)
Yes. Well. Så fattes der blot flere med din entusiasme :) Dem er der faktisk langt imellem.

Derfor kunne det være interessant at lave det som et community-drevet mini-kickstarter projekt, hvor de betalende participanter får gratis adgang og indflydelse i processen der skal klarlægge præcist hvilke e-conomic actions og triggers der er behov for.
Vi er klar, så der er bare nogle andre som også skal på banen.
Hej :)

Jeg har snakket med vores interne APP partner og han har taget en prioritering heraf. "Vi har kigget på Zapier, men er desværre ikke kommet videre med det. Er der nogen som har mod på det, kan man selv lave sine zaps via vores API."

Som han skriver, så er det noget der sagtens kan lade sig gøre. Ved at et samarbejder jer imellem og på den måde få det udviklet.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hej alle sammen.

Vi vil gerne skifte til e-conomic, men kan se at Zapier stadig ikke er en del af de forskellige integrationer, man kan få adgang til når man bruger e-conomic.

Det eneste der holder mig fra at skifte er fordi at jeg ønsker Zapier, så det kan tale sammen med mit reparations system. Jeg kender desværre heller ikke nogle som kan lave sådan en integration, og syntes heller ikke at jeg har kunnet finde nogle firmare der gør det.

Hvornår bliver Zapier en del af jeres integrations muligheder?

Mange tak på forhånd.

/Danny Brunsgaard

https://www.technord.dk/

Hej alle der ønsker Zapier integration. Vi har lavet en beta og er i gang med at teste den. Vi har fået hul igennem og opdatering/synk med vores CRM (Prosperworks) af eksempelvis kunder virker som det skal. Det åbner pludseligt op for helt nye og fantastiske muligheder. Vil du være med eller høre mere er du velkommen til at kontakte mig via mail på ir@inboundCPH.dk.

Mvh.
Ian Rosenfeldt
InboundCPH - Det kreative SEO bureau

Spørgsmål af (260 points)

Hej Zapier-interesserede, 

Cloudify.biz har allerede lavet en integration mellem E-conomic og Zapier. 

Vi er i øvrigt også medlem af Zapiers Ekspert Panel, som der kun er 6 af i verdenen - I er meget velkommen til at kontakte mig, hvis I vil høre mere om, hvad vi kan integrere jeres E-conomic til - hvilket er over 1000 apps. 

Læs mere her - eller følg mig på LinkedIn   

https://cloudify.biz/zapier/ 

https://www.linkedin.com/in/jschriver/

Jeg er også meget uforstående overfor, hvorfor virksomheden bag et seriøst system som e-conomics, ikke tager Zapier mere seriøst. Jeg står med to kunder, der skal have opsat et automatisk system mellem et CRM, et kalender system, et HR system og til sidst et revisionsværktøj - jeg havde anbefalet e-conomics, men da de ikke har lavet en Zapier integration, bliver det ikke dem alligevel.

Verdens største onlineværktøjer og -apps (inkl. over 1.500 andre) har foretaget en Zapier integration. Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor e-conomics ikke ser den gigantiske fordel, ved at foretage en integration én gang for alle, og dermed kunne forbinde deres produkt med over 1.500 andre systemer. En hardcore-udvikler kunne oprette integrationen i løbet af dage, så hvorfor ikke?
Spørgsmål af (200 points)
Jeg er meget, meget enig! Jeg forstår heller ikke, at E-conomic ikke laver en integration til Zapier.

Har spurgt Zapier om det - og de er noget uforstående overfor at så stor en spiller ikke for længst har lavet en integration... :-)

Tænk hvad det kunne give af muligheder - og tidsbesparelse!

Havde det ikke været for at "Visma eAccounting" allerede har en integration, lød det næsten som om, at E-conomic ikke var klar over, hvor mange muligheder og tidsbesparelse der er i sådan en integration.
Jeg er enig, Zapier er vigtigt
Spørgsmål af (270 points)