forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tilknyt bilage efter postering er bogført

0
Jeg svaner muligheden for at tilknytte et bilag, efter posteringen er blevet bogført. F.eks. hvis jeg anvender en eksterne bogholder, der overseer at jeg faktisk har indskannede én eller flere bilag, som han/hun så glemmer at tilknytte, men som jeg gerne vil kunne finde efterfølgende med udgangspunkt i den enkelte transaktion, er det p.t. ikke muligt - idet posteringen er bogført.

Jeg forstår, at man af hensyn til myndighedskrav ikke skal kunne redigere i selve posteringerne, men jeg kan ikek se noget regnskabsjuridisk i vejen for, at jeg i December måned tilknytter et bilage fra Marts, til en postering der blev bogført i April - det er bare en supplerende data - som jeg i øvrigt vil få glæde af?

Derimod, hvis jeg vil være perfektionist og har alle bilag tilknyttede, så kan jeg bare betale bogholderen for at ompostere hele mollevitten - men det vil være både dyrt for mig og surt for hende vel?

Kunne det lade sig gøre?
spurgt 28 Jan, 2013 i Spørgsmål » Indscanning af channel6dk (2,190 points)
gen-kategoriseret 21 Feb, 2013 af christinaheckmann

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Channel6dk

Du kan da sagtens tilknytte et bilag, selv efter at der er bogført. Når bilaget er indscannet og man finder det i ubehandlede, så vælger man tilknyt, årstal og bilagsnummer...

Med venlig hilsen Talbiksen v/Hanne L. Herrmann Tlf. 2698 1421 www.talbiksen.dk
besvaret 28 Jan, 2013 Spørgsmål af Herrmann (2,930 points)
valgt som bedste svar 28 Jan, 2013 af christinaheckmann
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”