Informizely customer feedback surveys

Forskellige priser på samme vare til forskellige kunder

0
Vi vil gerne efterlyse, at vi får mulighed for, at et varenr. kan indholde forskellige priser, alt efter hvilken kunden man fakturere.

Vi benytter ikke listepriser, men giver et tilbud til kunden alt efter hvilke hvilkår vi skal levere efter.

Det kan derfor efterhånden være svært, at holde styr på, hvilke priser der skal benyttes til hvilke kunder.

Vi har efterlyst det telefonisk flere gange, og har også i den forbindelse fået at vide, at det er der mange der har efterlyst, vi blev derfor også så glad, da vi troede, at det var det i ville programmere efter jeres hackathon. Det viste sig desværre, at være en rabatmodel, som vi desværre ikke kan benytte, da vi jo ikke benytter listepriser.

Vi vil derfor gerne høre, om E-conomic har tænkt sig, at lave en forbedring, så vi kan koble forskellige priser på de forskellige kunder, på den samme vare ?
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej

 

Er det ikke bare prisgrupper/lister i står og mangler? Der kan man tildele særlige priser på visse varer på forskellige kunder.

 

http://wiki.e-conomic.dk/lagerstyring/prisgrupper-lister

 

/Michael

Forslag af (2k points)
- og hvis man ikke bruger lagermodulet?
Jeg har fx også behov for at kunne håndtere flere prislister, men har ikke behov for lagerstyring! Varegrupper kan desværre ikke bruges, da der kun er 1 type Varegruppe, altså kun 2 niveauer. Og du kan kun søge via varenr - ikke via gruppen. Jeg har måttet lave en hovsa-løsning med bogstav/tal-kombination i varnummerfeltet. Slet ikke optimalt pga manglende overblik, mere tidskrævende og besværlig opdatering!
mvh/HelleB.