forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Stående ordre med delfakturering

0
Hej

Vi sidder og har et problem med at delfakturere en ordre. Vi er klar over at man kan delfakturerer med en procent eller med at fast beløb, men der er ikke mulighed for at udvælge enkelte linier til fakturering, således at ordren bliver stående åben i systemet, så der er mulighed for på et senere tidspunkt at fakturere resten. Vi ved at dette måske kunne lade sig gøre via lagerstyring, men da det er ydelser vi fakturerer er dette lidt for omsonst at gå igang med. Eksempel: Vi har et ordreforløb hos en kunde som strækker sig over et halvt år. Vi har forskellige ydelser på denne ordre som vi gerne vil delfakturere en gang om ugen. Håber dette er noget som i vil overveje at implementerer.

Eller er man nødsaget til at tilvælge lager modulet og håndterer det via leverancer. Og kan ovennævnte overhovet lade sig gøre i lagermodulet når det er ydelser ?

Hilsen John
spurgt 23 Jan, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af johe (390 points)
status opdateret 30 Jan, 2013 af Steffen E

1 Svar

Hej John,

Tak for dit indlæg.

Da vi oprettede funktionen med del-fakturering, var målet at man oprettede en vare som man kaldte forudbetaling, som man så kunne gøre brug af når man del-fakturerede. Det er stadig tanken, således bliver det altså altid et fast beløb man kan vælge, og ikke på baggrund af vare. Vi havde et dilemma om hvordan disse vare skulle overføres når man fakturede på baggrund af dem, så skulle de regelset gå i "minus" på fakturaen, og dermed ikke tælle med i f.eks. omsætningsstatistikken.

Derfor er det og vi har ingen planer om at ændre det, kun muligt at overføre på forudbetalingsvare/diverse vare i del-fakturering.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 30 Jan, 2013 Forslag af Steffen E (151,510 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”