Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Budgettal - eksportér og overskriv

0
1)

Er det ikke muligt at eksportere eksisterende budgettal fra e-conomic til en csv eller xls fil?

Dette er nærmest et must-have, når man skal lægge et nyt budget ind.

 

2)

Er det virkelig kun muligt at indlæse differencer alternativ 0-budget?

Det vil være meget brugbart, hvis man kunne overskrive eksisterende budget. Det sparer dig en masse tid
i Spørgsmål » Andet af (170 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Peter

 

tak for dit indlæg :)

 

svar til 1)

Du kan eksportere dit budget når du står i rapport fanen, her kan du klikke på budget. og får det vist i excel. det er den enesre mulighed for at få det ud. Håber dette kan hjælpe dig videre.

 

svar til 2)

HVis jeg forstår rigtig til dit spørgsmål 2. har du lagt f.eks. 1000 ind som budget men dette skal nu opskrives med 1000 kr så det skal være 2000. Her bliver du nød til at ligge de ekstra 1000 i samme periode. på den måde bliver det opskrevet. der er altså ikke mulighed for bare at ligge 2000 kr ind i samme periode så den overskriver.

 

Håber dette var svar på det hele, hvis ikke vend endelig tilabge :)

 

Mvh

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (24.2k points)
Hej Peter,

 

1) Ja det er jeg med på. Men når du eksporter kommer data ud på en hel anden måde i forhold til hvordan de indlæses. Ligeledes kommer de ud i tkr., men skal indlæses i kr. Det virker ikke specielt smart.

 

2) Præcis. Det er i den grad en mangel, og bør efter min mening rettes. Det giver ekstra arbejde at du skal lægge differencer ind, fremfor bare at ligge det nye tal  ind.

Hej igen 

 

1) det er desværre den eneste måde du kan gøre dette på. Du kan sætte dette meget nemt op i excel og importere, dette kan du se hvordan man gør her

 

2)igen her kan du lave et hurtigt excel ark, så man man kan ligge det ind. Nu ved jeg ikke hvor tit du ændre dit budget, men hvis det er flere gang månedligt vil jeg anbefale du har et excel ark du kan arbejde udfra hvergang du skal importere.
 
Budget modulet i e-conomic er som udgangpunkt ikke det mest avancerede. Så hvis du er på udkig efter mere avanceret budget muligheder har vi en integration partner der har lavet et produkt mange syntes er godt. Dette hedder budget123 og du kan læse om det her.
 
Mvh

 

Forhåbentlig er vi enige om at dine forslag til mine 2 punkter langt fra er optimale.

Og "lave et hurtigt excel ark"... det er ikke noget man bare lige gør, hvis man har en lidt større kontoplan.

Jeg synes det er ærgerligt, at et godt program som e-conomic ikke har en avanceret budgetdel, da det er en integreret del af et regnskab. Og sige, at man bare kan købe Budget123 er for let. I stedet burde I udvikle et anstændigt budgetværktøj, der er brugbart.