Fastholdelse af komandolinie ved lange lister

0
Ved oprettelse varer, laver fakturaer, retter priser m.v. og antallet af transaktioner er større end 10 så kan man ikke se den seneste transaktion medmindre man vælger 20 linier eller alle linier man skal ligeledes sorterer listen således at den sidste ligger øverst for ellers ruller komandolinien væk.

Det ville være hensigtsmæssigt dels at komandolinien ikke rullede væk når man skroller over lange lister, samt at billedet blev stående på en måde at den sidst oprettede transaktion er den nedderste i billedet. således at man altid kunne se at data er korrekt langt ind.
spurgt 21 Jan, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Jens Chr. (860 points)
gen-kategoriseret 25 Jan, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Jens Chr.

 

Vi har tilføjet en feature for et par måneder siden som gør at din kommandolinje ikke forsvinder.

Helt ude til højre kan du se at der er to små pile i den blå bjælke - hvis du klikker på dem således at de peger mod hinanden som mine gør det her - så låser den kommandolinjen - peger de væk fra hinanden forsvinder den når du scroller.

Mht rækkefølgen på oprettede transaktioner så er det styret af din sortering. Så hvis du har lavet den til at sortere på bilagsnummer og så laveste øverst vil den automatiske nummering altid ligge din sidste postering nederst og med pilene sat korrekt kan du stadigvæk se kommandofeltet.

Håber det svarer på dit spørgsmål.

Med venlig hilsen


Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Jan, 2013 Spørgsmål af Lasse Bager (34,940 points)