Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Oprettelse af vare fra tilbud - med indtastning af valuta?

+6
Vi arbejder oftest med priser i Euro, og var ellers meget begejstrede for at kunne oprette en vare direkte fra tilbud - men her mangler vi et valg af valuta. På forhånd tak.
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej

Tak for dit indlæg :)

Ja, på nuværende tidspunkt vil du være nød til at skulle gå ind på dit varekartotek for at oprette en vare i anden valuta. jeg synes dog dit forslag er rigtig godt, og tænker at vi skal se hvad de andre brugere synes om det, de kan jo stemme ude i venstre side på pilene.

Du har fået en stemme af mig nu :)

Med venlig hilsen Stine M. Klitgaard Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (4.1k points)
Hej

Dit rigtig gode forslag er blevet prioriteret til udvikling, så det er noget vi kigger på, hvordan evt. kunne laves, og om det så giver mening i forhold til de resurser vi har. Under alle omstændigheder er det i al fald et skridt nærmere på en gennemførsel, selvom jeg stadig ikke helt kan garantere, at det er noget der vil komme.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)
Hej Ihkj

Det er i den grad blevet tid til en opdatering af dit indlæg. Jeg undskylder for, at det har ligget stille i 4 år nu.

Vi valgte i sin tid, at gå videre med forslaget men det er løbende blevet vægtet lettere end en række andre forslag og det er ikke blevet implementeret.
 

I erkendelse af, at det har ligget så længe som ”overvejes” uden en egentlig implementering har vi genovervejet det.
Selvom jeg er helt på linje med i jeres tilfælde giver mening når der arbejdes ofte med andre valutaer så er det lidt forstyrrende, at det ikke er muligt, at oprette salgsprisen i valutaen på en igangværende fakturaer.

Så må jeg også indrømme det ikke er et ønske vi nu oplever en særlig efterspørgsel på og generelt, at det er mindre ofte der bliver oprettet nye varer med anden valuta direkte i fakturaen.

Det betyder, at vi ikke går længere med forslaget og jeg sætter det som ”implementeres-ikke.”

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)