forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mere tekst plads på faktura, første side.

0
Vi laver ofte fakturaer med meget salg, således at den bliver på 5-10 sider. Der går meget plads til spilde nederst på alle de første sider, da der her ikkke står betalingsbetingelser mv, nederst. Det står jo kun på sidste side.

Hvor dan får jeg noget mere kolonneplads på de første sider?
spurgt 19 Jan, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af intercar (120 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Intercar,

 

Hvis du følger denne artikel http://wiki.e-conomic.dk/design-og-layout/rediger-element og redigere elementet hvor varelinjerne bliver skrevet.

 

Du kan her vælge at det skal være første side eller anden side. Gør du det, bliver der oprettet endnu et element som vil forekomme på den anden side. Og på den måde kan du gøre elementet på den første side større, end det på den anden side :)

 


Gurjap Sekhon

Online regnskabsprogram

 

besvaret 21 Jan, 2013 Spørgsmål af Gurjap (6,220 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”