Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Dokumentation

0
Hvor findes der dokumentation for nedestående. At Skat rent faktisk godkender digital bilag således man ikke behøver at sende dem til revisoren men kan nøjes med at scanne dem ind.?????

Hos e-conomic onlineregnskab oplever vi at flere og flere ønsker at indscanne deres bilag. Til dette formål har vi et indscanningsmodul. Idéen med indscanning er at bilagene opbevares elektronisk sammen med dit bogholderi. Det gør at det er nemt at finde bilaget, men også at du ikke behøver at sidde med støvede mapper ? og måske være i den situation, at du ikke kan finde et bilag. Noget af idéen med indscanning forsvinder imidlertid, hvis man alligevel skal gemme bilaget. Og af en eller anden årsag føler mange, at de ikke kan smide bilagene ud, og gemme så alligevel bilagene i mapper og ringbind. e-conomic indscanning er et godkendt reproducerbart medie Vi kan selvfølgelig ikke indestå for, at det ikke kan opstå en situation, hvor du skal bruge et originalt bilag, men som udgangspunkt vil du ikke behøve at gemme bilaget, når det først er indscannet til e-conomic og bogført. Og som dokumentation for udgiften (fradraget) er det indscannede bilag ligeså godt som det originale.
lukket
i Spørgsmål » Andet af (150 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

 
Bedste svar
Kravene til bilagsmateriale finder I dels i Bogføringsloven og i Bogføringsvejledningen.

Af bogføringslovens § 10, Stk. 2 fremgår det at "Opbevares regnskabsmaterialet på elektronisk medie, mikrofilm eller anden lignende måde, skal det uden bearbejdning, beregninger eller tilpasninger kunne udskrives i klarskrift."

Af bogføringsvejledningens punkt 6.1.1 fremgår det bl.a. at "Såvel eksterne som interne bilag kan overføres på mikrofilm, edb eller anden form. Eksterne fysiske dokumenter, der ønskes opbevaret elektronisk, skal skannes til grafiske billeder, således at man – ligesom ved mikrofilm – kan fastholde det originale bilags udseende med eventuelt påtegninger, signaturer og attestationer."
Spørgsmål af (680 points)
valgt som bedste svar af