forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Lokationer i API - én til der VIRKELIG mangler det

0
Vi er en webshop, der også har en fysisk butik. Vi har 3 lagre oprettet i e-conomic, herunder vores fysiske butik. Webshoppen må ikke disponere over varerne i den fysiske butik.

Vi har desperat behov for at API'et får adgang til de aktuelle lagerdata fra e-conomic. Vi benytter en webshop fra SmartWeb.

Vores alternativ er at finde et andet system, men det vil vi jo helst ikke. Jeg formoder at samtlige webshop ejere, der arbejder med flere markeder eller fysiske butikker har samme problem. Hjælp.

MVH

Jens
relateret til et svar til: Frihed og lagerstyring i APIet
spurgt 14 Jan, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af fjeldal (290 points)

2 Svar

Jeg er i samme båd & er ved at undersøge markedet, hvor et regnskabssystem kan håndtere flere webshops på samme tid ud fra samme lager. Baseret på varegrupper.

Mvh. Niki
besvaret 16 Jan, 2013 Forslag af Niki (150 points)
Har du udfodringer fordi du kører flerer lagere til flere webshops eller hvordan?
Jeg er forholdsvis ny i e-conomic, men er ved at opstarte et selvskab, som med tiden vil komme til at have flere forskellige webshops (forskellige domæner), som skal kigge ind i det samme økonomisystem. Men er ikke klar over om e-conomic kan håndtere dette & evt. hvordan. Flere lagre, eller samme lager med forskellige varegrupper ??
Ikke lageret nej? - Men vil du ikke have dit lager i webshop´sne eventuelt, hvad er din tanke?
Som sagt kender jeg ikke ret meget til hverken webshops eller economic. Kunne bare forestille mig, det ville være nemmere at håndtere varenumre i økonomisystemet. Også når man skulle lave indkøbsordre & opskrive lager automatisk ved modtagelse. Har arbejdet lidt med Navision i mit tidligere job, hvor det fungere sådan.
Lokationer er ikke åbne i API delen.

Snakker shop + butik sammen idag?
besvaret 16 Jan, 2013 Forslag af Kasper Smith (2,300 points)
Ja webshoppen SmartWeb snakker i dag sammen med e-conomic, men vi er nød til at behandle alle fakturalinier manuelt for at angive, på hvilket lager varen skal trækkes.

Samtidig er det et problem at de vare vi fysisk har i vores butik også optræder som "på lager" i webshoppen.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”