Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Valgfelt i omsætningsstatistik

0
Der er formodentlig en del handelsvirksomheder, der bruger e-conomic i dag. Det er fustrerende, at systemet er så primitivt på statistik og rapporter - også at dømme ud fra de fustrerende svar, man får fra e-conomics egne medarbejdere på chatten.

F.eks. omsætningsstatistikken, hvor man kan se alle varer med bevægelse - men IKKE varer uden bevægelse! I vores virksomhed har vi lidt over 5000 forskellige vare, og det er derfor ikke muligt at analysere alle manuelt. Det er da rart at vide hvilke vare, der sælger, men det er da helt vitalt at vide hvilke vare, der IKKE sælger! Den simple oplysning kan ikke findes nogen steder i systemt!

I kodningen må der være et filter, der fravælger varer uden bevægelse. Det må være uhyre simpelt at lave et afkrydsningsfelt, der vælger/fravælger vare med nul i bevægelse!  5 minutters arbejde fra jeres side kan betyde en besparelse på mange, mange timers arbejde og ikke mindst mange penge på min (og mange andre handelsfirmaer) side!

MVH LSH
i Forslag » Andet af (180 points)

1 Svar

Hej Lars,

Tak for dit forslag.

En umiddelbar tanke, ville være at læse dit varekartotek ud i Excel (under fanebladet "faktura" og "varekartotek") og din omsætningsstatistik under rapport ud i Excel, så vil du ved vha. f.eks. et Lopslag hurtigt lave et opslag mellem de 2 lister, og finde de varer der ikke er det ene sted, f.eks. en vare du ikke har solgt i en given periode.

Jeg er med på ønsket om "udvidet salgsstatistik", det der dog kan være det tricky ved det, er at sætte nogle gennerelle statistikker op, som flere virksomheder har glæde af. I din brance vil lige netop dette være interressant, hvor andre brancher vil ligge vægt på andre ting, og nogle vil gå igen.

Derfor har vi netop funktionen "Vis i Excel", som kan hjælpe til netop dette. Hvis du sender en mail til info@e-conomic.com med emnefeltet: Steffen, med de 2 filer som nævnt ovenfor, vil jeg gerne vise dig et eksempel på hvordan det kan gøres. Vær opmærksom på, vi ikke supportere i Excel, men da jeg kan se hvor relevant det er for dig, vil jeg meget gerne vise dig et eksempel. I din mail må du meggt gerne også linke til dette forumindlæg, så er vi helt sikre på hvad det går ud på.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)