Et varenummer - forskellige priser på forskellige markeder

0
Hejsa,

 

Jeg har brug for at tilknytte flere priser til samme varenummer afhængigt af hvilket marked varen bliver solgt på. (eks. Dkk 100, SEK 125, NOK 110 osv)

Hvordan virker funktionaliteten hertil i lager-modulet?

Idag har vi et varenummer pr. vare pr. marked - men det blokerer lidt for at jeg kan bruge lagermodulet til lagerstyring.

 

Håber på en positivt svar og en konstruktiv løsning på mit issue. Tak på forhånd

/Jakob
i Spørgsmål » Andet af (240 points)
status opdateret af

1 Svar

 

Hej Jakob 

tak for dit indlæg :)

 

Der er 2 scenarier i dette.

1.

Hvis det er valutapriser du gerne vil importere altså f.eks. til SEK og NOK. Så kan dette gøres forholdsvis nemt. Her kan du nemlig indlæse en liste med priser på dine vare i til de respektive landes Valutaer. Du kan se i denne guide hvordan du gør dette.  Du kan også smide de her priser på enkeltvis på dine vare. dette kan du se hvordan du gør her.

 

2.

Det andet scenarie er hvis du skal sende til forskellige grupper i Danmark eller forskellige EU lande, med samme valuta. Her kan man selvfølgelig ikke gøre brug af valuta priser. Her skal du bruge vores funktion prisgrupper/prislister(særpriser). Det vil altså sige du skal ligge særpriser i den valuta på de forskellige vare til forskellige grupper. Det hele lyder måske indviklet men jeg har også en video til dette. Du kan finde hjælpen her. 

Hvis noget af dette indleder til spørgsmål så er du meget velkommen til at spørge.

God dag :)

Mvh


 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (24.2k points)