Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forudbetaling/delfakturering og lagermodul

0
Kære Economic,

Jeg bruger Economics dagligt, og har stort behov for, at jeg kan oprette en delfaktura (eller en forudbetaling) til mine kunder, når ordren afgives.

Der er imidlertid sket det, at vi nu er blevet så store, at vi har fået behov for at tilkoble lagermodulet til vores system. Men det er et problem for os, at vi mister muligheden for delfakturering.

Jeg kan sagtens følge princippet i, at når man har lager modul tilkoblet, laver man et lagertræk idet man fakturerer en ordre - og at det derfor ikke kan fungere sammen med delfakturering.

Mit forslag går på, at der bliver lavet en funktion, så man kan lave en funktion, hvor man laver en forudbetaling (og ikke delfakturering) - disse to ting er principielt det samme for mig som leverandør. Bortset fra, at der på denne funktion ikke skal være lagertræk, når forudbetalingen oprettes.

Jeg er helt med på, at man manuelt kan oprette en faktura på det pågældende beløb, uden at lave lagertræk - men fordelen ved at tilkoble den omtalte funktion er, at ordre og faktura kan følges ad - som de kan ved delfakturering, når man ikke bruger lagermodulet.

VH Malene
i Forslag » Andet af (150 points)

1 Svar

Hej Malene,

Tak for dit forslag.

Jeg er enig i dit behov for det, og det nemme ved at holde styr på det. Del-fakturering kom til efter, vores lagerstyring, og det var et valg fra start af, at dette ikke ville være muligt at have begge.

Lagerstyringen har altid bygget på det princip, at det er muligt at faktuere hvad der er leveret. Vi har ikke mulighed for med sådan som programmet er nu, set en mulighed for at gøre som du ønsker her, desværre.

Jeg vil dog lade ønsket stå, da det måske hvis der på et tidspunkt bliver kigget nærmere på hvordan og hvad lager og normalt e-conomic hænger sammen.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)