Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at skjule/slette abonnenter

0
Jeg og andre har igennem nogle år tigget om I ikke nok vil lave en funktion til at skjule (for slette vil I vist slet ikke høre tale om) de abonnenter som man ikke længere har i brug. Abonnent oversigten er mildest talt uoverskuelig så længe man bliver nød til at have det hele blandet i en stor pærevælling.

Pleeease...det kan da ikke være så svært. I har jo lavet det på både Varekartoteket og debitorkartoteket. Nu må det da være tid til at få abonnementsmodulet med også.

Mvh
Mikkel
i Forslag » Andet af (530 points)

1 Svar

Hej Mikkel,

Tak for dit forslag. Som du selv skriver, så er det tidligere ønsket af dig - nemlig her :  http://forum.e-conomic.dk/418/slette-gamle-abonnementer

Der er endnu ikke noget nyt i sagen, hvorfor jeg desværre må give dig sammen melding som tidligere :(

mvh

 


<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Jeg vil gerne tilslutte mig det ønske. Det ville klart være at fortrække hvis man kunne slette abonnementer man ikke bruger. Men en mulighed for at spærre og dermed fjerne dem fra oversigten, ville også være dejligt.

Vi bruger vores abonnementer rigtig meget, og det er meget uoverskueligt når man ikke kan slette dem der ikke længere er i brug.