forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for at skjule/slette abonnenter

0
Jeg og andre har igennem nogle år tigget om I ikke nok vil lave en funktion til at skjule (for slette vil I vist slet ikke høre tale om) de abonnenter som man ikke længere har i brug. Abonnent oversigten er mildest talt uoverskuelig så længe man bliver nød til at have det hele blandet i en stor pærevælling.

Pleeease...det kan da ikke være så svært. I har jo lavet det på både Varekartoteket og debitorkartoteket. Nu må det da være tid til at få abonnementsmodulet med også.

Mvh
Mikkel
spurgt 8 Jan, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af MT79 (530 points)

1 Svar

Hej Mikkel,

Tak for dit forslag. Som du selv skriver, så er det tidligere ønsket af dig - nemlig her :  http://forum.e-conomic.dk/418/slette-gamle-abonnementer

Der er endnu ikke noget nyt i sagen, hvorfor jeg desværre må give dig sammen melding som tidligere :(

mvh

 


Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 9 Jan, 2013 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Jeg vil gerne tilslutte mig det ønske. Det ville klart være at fortrække hvis man kunne slette abonnementer man ikke bruger. Men en mulighed for at spærre og dermed fjerne dem fra oversigten, ville også være dejligt.

Vi bruger vores abonnementer rigtig meget, og det er meget uoverskueligt når man ikke kan slette dem der ikke længere er i brug.
overvejes× 130
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”