Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at lave en testkonto til tekniske testformål

0
Hej

Vi bruger og tilgår i dag E-conomic via E-conomics API. Når en bruger køber et produkt via vores website, registreres salget i E-conomic automatisk. Men ifm. test af køb og ny købsfunktionalitet på vores website er det upraktisk, at alle testkøb lander i E-conomic som almindelige køb, som siden skal kreditteres m.v. Det giver nogle praktisk-administrative arbejdsgange, som vi gerne var foruden. Mit spørgsmål lyder derfor:

Er det muligt:

A) At få adgang til/ oprette en testkonto i E-conomic, som er sat op som vores eksisterende "rigtige" konto, men som vi udelukkende bruger til tekniske testformål?

B) ELLER at markere testsalg på en bestemt måde, så de kreditteres automatisk eller på anden vis ikke kræver manuelle arbejdsgange i E-conomic efterfølgende?

Pft.
Sebastian
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Sebastian.

 

Hvis du tager en demo fra vores hjemmeside og sender aftale nummeret til info@e-conomic.dk og skriver at du gerne vil have forlænget demoen til test af api, så kan vi sagtens hjælpe dig med det :)

 

Vi kan dog ikke kopiere aftalen. Det du kan gøre er at eksportere data fra den originale aftale (som vist her http://wiki.e-conomic.dk/eksport-af-data/) og efterfølgende importere dataerne ind i demoen (http://wiki.e-conomic.dk/import-af-data/).

 

På den måde kan du få en "kopi" af din aftale :)

  Gurjap Sekhon Online regnskabsprogram e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret  
Spørgsmål af (6.2k points)
Hej Gurjap

Det er fornemt, tak for det. Kan jeg blot sende demo-aftalenummeret til dig direkte?

Takker
Sebastian
Du sender det blot på den mail, så vil en af os håndtere det.

Men i dag er din heldige dag, jeg sidder også og arbejder på info mailen, så jeg skal nok sørge for at forlænge demoen :)