Leveringssted - telefonnr og evt fritekstfelt

0

Hej med jer

Der er en del input og behov for forbedring af registreringer under Leveringssted. For mig ville det være en stor hjælp, hvis jeg kunne få mulighed for at registrere telefonnummer samt gerne et fritekstfelt/notatfelt, ligesom der er til rådighed under Kontaktperson registreringer. Jeg er godt klar over, jeg kan registrere telefonnummer i adressefeltet, men så må jeg også indsætte postnr og by manuelt i adressefeltet! Ellers bliver det noget rod  på tilbud/faktura.

Jeg er også nødt til at bruge komma mellem de enkelte linier for at styre eksport. Og eksport garbler også, hvis jeg bruger linieskift for at styre ny linie til hhv telefonnummer og cpr nummer i adressefeltet. Derfor ville det være rart med et par ekstra felter til styring af data i stedet for div work arounds.

Mvh/HelleBcheeky

i Forslag » Andet af (1.8k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Helle

Tak for dit indlæg :)

Hvor er det fedt, at du allerede har fundet disse smarte work arounds!

Jeg synes dit forslag er super godt.

Jeg har allerede stemt på det, og er spændt på at se om de andre brugere også synes det er lige så sejt?

Med venlig hilsen
Stine M. Klitgaard

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (4.1k points)

Hej Helle

Dit ellers fine forslag er desværre ikke blevet prioriteret til vores udvikling, det skal ikke ses som et fravalg, men mere et tilvalg af nogle andre ting, som vi fandt mere presserende, at få kigget på. Håber du har forståelse herfor smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Hej Peter

Ja, det har jeg da absolut forståelse for. Og må bare acceptere, at sådan er det at arbejde i en niche med nogle andre behov end de fleste.

Mvh, HelleB