Informizely customer feedback surveys

Import Fra Danske Netbank til kladde

0
Hej,

Vi kigger på om vi skal gå i gang med E conomic og har et spørgemål vedrørende import.

Vi har set at I kan importere fra Danske Bank Business online men vi anvender Danske Netbank, som kan exportere en csv eller xml fil med alle posteringer for en konto.

Kan I importere den i kladden så vi ikke skal taste det hele ind igen?

Vi ønsker periodisk at exportere alle posteringer fra hver enkelt af vores bankkonti og bogføre disse så vi dels har bilagsnumre der stemmer i sekvens med bank posteringerne og dels har 100% overensstemmelse med banken så afstemning stort set er unødvendigt.

Spørgsmål 2 - Vi anvender 4 forskellige valuta konti. Kan importen håndtere det ? Selvfølgelig kun med en valuta per import.

Er det en farbar vej?

 

med venlig hilsen,

Henrik Andersen
lukket
i Spørgsmål » Andet af (200 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Henrik

 

Det er bestemt en mulighed at importere posteringer i e-conomic :) Jeg kan se, at det er muligt for jer at eksportere en csv fil fra Danske Bank - det er den fil I kan importere i e-conomic. 

 

Det er muligt at importere direkte til en kassekladde. Posteringerne vil lægge sig i kassekladden, klar til at blive bogført.

 

Det er muligt at importere i valuta. I den csv fil man udlæser fra banken, vil der være en kolonne med indbetalingen i valuta, fx EUR, hvilket man skal angive ved importeringen. 

 

Ydermere synes jeg det er værd at nævne, at man kan importere til bankafstemning, således man nemt kan afstemme hvad der er oprettet i systemet, med hvad der er kommet af indbetalinger i banken.

 

Jeg håber du har fået svar på dine spørgsmål. Er der noget der fortsat giver anledning til spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald hverdage mellem kl. 10 - 14:30 på tlf. nr. 88 20 48 41.


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (18.9k points)
valgt som bedste svar af