Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Sproglag import af tekst

+9
Som et internationalt webbaseret firma, er det virkeligt en hæmsko, at man ikke kan importere varetekster på forskellige sprog in som Sproglag. Vi har pt 6000 varenr på Economic - alt på engellsk. Da vi nu skal udvide til både Portugisisk og Dansk, skal der nu tastet ikke mindre end 12.000 tekster ind i Economic, fordi alt skal gøres manuelt.

Jeg håber, at Economic vil finde en løsning, da der må være andre firmaer, som har brug for flere sproglag.
lukket som en kopi af: Import af varer + Sproglag
i Forslag » Andet af (670 points)
status opdateret af
Vi har også flere tusinde varenumre og det er meget tungt at skulle taste maunelt i sproglagene - ikke mindst opdateringer og rettelser bliver helt umulige at overskue.

3 Svar

Hej

 

Det lyder som et rigtig fornuftigt forslag om, at kunne importere varetekster på forskellig

sprog så du derved undgår den manuelle oprettelse.

 

Lad os se, hvad vores andre bruger har at byde ind med :-)

Det er muligt, at stemme/like ved, at benytte sig af pilene øverst til venstre i artiklen.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Det savner vi også rigtig meget.

De fleste er vores kunder er danske, men leverandører kommer fra hele verden. Og vores varer hedder ikke det samme på alle sprog. Beskrivelserne kan også være forskellige fra land til land. Det samme kan loven om, hvilke data, der skal stå på fakturalinierne.
Forslag af (890 points)
Hej Danishtools

Ved gennemgang af forumindlæg af ældre dato der står mere eller mindre uafklarede, er jeg faldet over dette indlæg. Der findes dog et indlæg der er blot 7 dage ældre, som omhandler muligheden for netop at importere sproglag.

Jeg vælger derfor at lukke dette indlæg som en kopi af følgende:
http://forum.e-conomic.dk/6966

Konkrete opdateringer i sagen vil blive posteret på ovenstående forumindlæg.
Jeg skal naturligvis beklage behandlingstiden af denne proces, som ikke har været helt optimal, men nu har vi ihvertfald taget action på det endnu en gang.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)