Lettere søgning i søgelister

0
Hej!

Et lille forslag til forbedring af søgemulighederne i systemet.

Når man taster i de diverse felter i systemet, kunne det være super hvis systemet kunne klare søgning direkte i skrivefeltet.

F.eks. Jeg skal finde kreditor nr. 10, Jens Jensen. Hvis jeg kan huske at Jens Jensen har nr. 10 skriver jeg det i feltet.

Når jeg ikke kan huske kreditornummeret skal jeg søge i søgefeltet efter Jens Jensen.

Det kunne være super fedt, hvis jeg i feltet hvor jeg skriver kreditornummeret, kunne skrive "Jens Jensen" og systemet ville kunne finde Jens Jensen og kreditornummeret.

Eller: Jeg skal finde et varenummer, hvad nu hvis jeg kunne skrive f.eks. " projekttimer" og systemet kunne finde det rette varenummer uden at jeg skal ind og søge i søgelisten.

Det ville gøre arbejdet i systemtet noget lettere og hurtigere at arbejde i. Da man slipper for at skulle søge i en liste, hvilket også kræver mange ekstra tryk med musen.
i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej,

 

Tak for dit forslag.

 

Jeg er helt enig. Det vil jeg kigge nærmere på. Især det med at skrive navn også, ville gøre det nemmere og hurtigere. Jeg vil undersøge det, og vende tilbage når jeg har noget nyt opdatering af en slags.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej

En lille opfølgning herpå. Det er allerede en mulighed i vores superkladde og inden for en overskuelig fremtid vil der ske endnu mere på layout og søgning mv.

Men det er fuldt implementeret allerede nu i superkladden.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)