Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




bankafstemning

0
Ny bruger i e-conomics.

Bankafstemning virker fint, men jeg har problemer med primosaldo i banken. Den starter på O, men der en saldo, som jeg gerne skulle have ind. I hjælpevideo kan man justerere primosaldo, men det kan jeg ikke i modul?

Kan nogen hjælpe mig?
lukket
i Spørgsmål » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Jank,

Lad os da få kigget nærmere på det.

Det jeg lige ville prøve var at gå et par måneder tilbage i tid, for at tjekke om du der kan indtaste den.

Den er lidt følsom om hvilke måneder man har importeret, og hvornår man kan indtaste primo.

Kan jeg få dig til at prøve at gå et par måneder tilbage og indtaste den?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af
Tak fro dit svar.
Det ser ud til at jeg skulle have gjort det inden jeg startede med at afstemme. Umiddelbart ser det ud til, at jeg kan gøre det for dec-12 og så må jeg sørge for, at det passer bedre, når jeg starter jan-13.
Mvh
Jan