forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Import af poster til sagskort

+1
Det kunne være fedt, hvis man kunne importere linjer til et sagskort. Jeg har en del eksterne leverandører, som sender faktura med en masse udspecificerede timer. Dem skal jeg viderefakturere til kunden - linje for linje. Løsningen ville naturligvis være, at de registrerer timerne hos mig direkte, men da de har deres egne systemer, kan jeg næppe tvinge dem ind i e-Conomic.
spurgt 16 Nov, 2012 i Spørgsmål » Projektstyring af cyberioten (210 points)
gen-kategoriseret 25 Jun, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

 
Bedste svar
Hej.

Tak for imput.

Ønsket om systemet selv skulle kunne se linjerne vil ikke være realistisk. Tilgengæld er forslaget om at kunne importere tidsregistrering fra en fil en god ide. Det er et forslag som er noteret herinde, men det er svært at love det bliver implementeret, og i såfald hvornår dette vil ske.

En anden mulighed er at du kan oprette fakturaen som omkostninger, da det ikke er interne timer, men eksterne timer du modtager. Her vil du godt nok ikke få det specificeret ud på hver enkelt fakturalinje, men i stedet ha en omkostning, som eksempelvis kunne være fremmed arbejde.

Vi har også en App partner "Faktura boks", som kan læse de enkelte varelinjer. De kan så oprette hver enkelt varelinje som enkelte postering under din bogføring og du kan hermed få det specificeret ud på dine sager.

Jeg håber det gav dig svar på indlægget.

Mvh Morten

Med venlig hilsen

Morten Bæhrenz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 30 Nov, 2012 Spørgsmål af Morten.Baehrenz (4,340 points)
valgt som bedste svar 4 Dec, 2012 af Lasse Bager
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”