Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Momsopgørelsen, varekøb udland m/omvendt betalingspligt

0
Er der en forklaring på, at systemet beregner og medregner moms af varekøb og eller ydelseskøb i udlandet og tager dette beløb med i salgsmoms på momsopgørelsen og momsafstemningen, men ikke også medregner beløbet som købsmoms, da der er fradragsret for det samme beløb, når det handler om erhvervskøb.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒
Hej Erik,

Er der noget nyt?

mvh

1 Svar

Hej Erik,

Jeg har netop prøvet at teste det, lige for at dobbelttjekke det. Jeg lavede min egen momsopgørelse, som jeg tænker er sådan du også ønsker det? Men ikke det du opnår når du bogfører i din aftale?

 


<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)