Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Salgs rapportering

+2
Jeg synes generelt at der er dårlige værktøjer til rapportering af salg. Der er fine statistikker på hvad der allerede er udfaktureret, men slet ingen liste over de indeværende salgs ordrer som endnu ikke er faktureret.

Er det ikke muligt at få lavet en liste som tager højde for begge dele og ligger fakturerede og endnu ikke fakturerede salgsordrer sammen? Eller næst bedste at man blot kan trække 2 separate lister.

Det er trods alt vigtigt for virksomhederne i dag at kunne navigere ud fra ordre bogen.
lukket
i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af

3 Svar

 
Bedste svar

Hej,

Tak for dit forslag. Det er jeg så vidt enig i. Det er dog også meget svært at sætte noget generelt salgsrapportering op, som jeg lige ser det. Hver virksomhed har forskellieg behov i forhold til dette? Eller hvad tænker du til det?

Jeg tænker også, at der måske er nogen APP's der kan hjælpe dig nu og her :)

Business Monitor kan du prøve gratis i 14 dage, og se om det er noget for dig.   

 

e-conomic dashboard som man kan prøve gratis i 30 dage.

 

Budget123 som også har lavet en integration til e-conomic.

 

Jeg ved også at Per fra www.scansoft.dk har lavet en integration som kan vise lidt om pipelinen af ordrer i valutaer.

 

Jeg er med på, og har forståelse for dit ønske, men tænker at det måske kan være en mulighed for at komme videre nu og her?

mvh


<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
valgt som bedste svar af
Hej Steffen,

Det behøver egentlig ikke at være så svært. Jeg vil da være ked af at skulle bruge 2 systemer for at få et enkelt tal.

1) Der er jo styr på omsætningen (= ud fakturerede varer) fra regnskabsårets start til dd. Det tal står jo fint på forsiden af faktura modulet, hvor kunderne også er anført. Meget fint!!

2) Der ligger jo også debitor ordrer på den del der er solgt og som skal leveres og ud faktureres senere. Det er den del jeg gerne vil have en liste på.

a) Enten hvor jeg kan søge denne ordre beholdning med leverings dato fra dd til en given dato frem i tid, eller

b) hvis jeg kan søge de ordrer der har levering inden regnskabsårets sidste dag.

Det er leveringdatoen der i så fald er bestemmende for hvilken periode den er med i. Som regel fakturerer de fleste jo ved levering..  Og leveringsdatoen er anført på alle debitor ordrer.

På den måde har man hele tiden styr på sin ordre pulje. Bliver en leveringsdato så flyttet over i nyt regnskabsår, ja så forsvinder den selvfølgelig blot fra listen.

Som jeg skriver, så burde det ikke være særligt kompliceret at lave, og der er jo mange virksomheder som "styrer" efter deres samlede ordre pulje, og bruger det som et nøgle tal.
Forslag af (210 points)
Hej,

Har du prøvet løsningen som Per nævner - hjalp det dig i mål?

mvh

Hej

Det er os som har lavet en integrationsløsning som giver salgsstatistikker fra e-conomic og det er ikke "to systemer" løsningen er integreret i e-conomics brugerflade - man skal altså ikke skifte program.

 

Løsningen hedder Business Intelligence til e-conomic og er opbygget så man erhverver sig adgang til BI og efterfølgende tilslutter man de rapporter eller funktioner som man har behov for.

 

P.t. er der følgende funktioner i BI:

 

Salgsstatistik per debitor kan vælge 12 perioder (kan efterfølgede udvides så man får oversigt over fakturaerne i de enkelte perioder, ordreoversigt i tre perioder i 4 valutaer (valuta er valgfrit), tilbudsoversigt ligeledes i tre perioder og valgfrit valuta, gentagende ordre (bruges hvis man har ordre som kommer igen men skal rettes - her vælger man hvilken periode (måned) som ordren skal faktureres og der vises kun de ordre som tilhører den måned som er valgt, indlæsning af exel fil enten til ordre eller igangværende faktura.

 

Vi har en mulighed for at du kan prøve løsningen du skal blot sende en mail til mig php@itnvision.dk eller ringe til mig på 2811 4220.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)