er forum den rette vej til at høre alle brugere?

+1
Kan ikke lade være med at tænke på hvor mange af de 62.000+ brugere af economic der egentlig bruger dette forum. Og hvor ofte...

På andre online systemer som feks web-shops ser jeg at der er en tap i menuen med nyheder, forbedringer og foreslag til forbedringer.. På den måde får man så et hurtigt overblik over hvad der sker, hvilke forbedringer/ændringer der er planlagt, og kan komme med forslag til disse, uden at skulle logge ind på et seperat forum..

Måske en ide for E-conomic??  Kunne jo passende være på dialog siden som vi lander på når vi logger ind..
lukket
i Forslag » Andet af (470 points)

2 Svar

 
Bedste svar

Hej begge,

Tak for jeres opfølgning og interesse i e-conomic - det tager jeg kun som et positivt tegn, at i har en interesse i at udvikle og hjælpe e-conomic godt på vej :)

 

Lidt om baggrunden for at skifte til det nye forum her, så skyldes det primært et ønske fra bl.a. vores brugere af det gamle forum, nemlig ønsket om en "like/stemme/jeg er enig" knap. Derfor har vi lyttet til hvad folk ville, og derfor lavet denne funktion. Vi har kæmpet og håbet på at vi ikke har "tabt" nogle brugere fra overgangen fra gammel til nyt. Der har været det krav til eksisterende brugere at de skulle ændre adgangskoden, da vi af gode grunde ikke har denne. Selvfølgelig har vi tabt nogle i denne proces, og det har selvfølgelig ikke været ønsket.

 

Jeg er helt enig i, at det giver en større tilkendegivelse i hvor "relevant"  ens forslag er. Nemlig, hvor mange stemmer har et givent ønske fået. Det har vi hørt på det tidligere forum, og har også selv tænkt det. Hvorfor så det? Jo. Tidligere så blev et forslag sorteret efter hvor "nyt" det var, nu har vi/man mulighed for at sortere efter hvor mange stemmer et ønske har. Lige nu er der ikke mange forslag med stemmer, men det forventer vi selvfølgelig at over tid, bliver bedre og giver et mere synligt billede af det.

 

Jeg er også enig i betragtningen at dette er ikke MÅLET alene. Vi er ikke i mål, dette er en længere proces og her er et nyt forum et skridt i den rigtige retning. Dette står ikke alene, da vi også er enige i, at det jo ikke er 62.000 kunder der bruger forummet.

 

Jeg håber det var opfølgningen på jeres kommentarer, og skulle der være flere opfølgenge ting, eller ting jeg har overset på vejen, så følg endelig op. Jeg hører rigtig gerne fra jer.

 

Mvh


Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
valgt som bedste svar af
Præcis!!!

Det er en så forsvindende lille del af e-conomic's brugere der nogensinde er herinde at det udstiller e-conomics totale mangel på dømmekraft at man bruger tid på at ændre dette forum fra hvad det var. Før havde man et fint forum uden nogen brugere nu har man en fin forum uden brugere men med en stemme facilitet??? hvorfor?

er det for at kunne retfærdiggøre at funktioner ikke udvikles pga. fordi det kun er få der stemmer på dem? i det her forum er der aldrig et forslag der får bare 10 stemmer, og så kan man naturligvis med rette sige at 10 ud af 62.000+ brugere det er for få til at vi vil lave det.
Forslag af (2.9k points)
Vi forsøger efter bedste evne at have en dialog med vores kunder om udviklingen af e-conomic. Det er i min bog ikke mangel på dømmekraft. Om det er mangel på dømmekraft at vi har skiftet fra et forum til et andet synes jeg heller ikke. Om end det er for tidligt at konkludere på om det nye forum er bedre end det gamle, så forsøger vi dog at forbedre dialogen.
Endelig så ønsker vi også at samle såvel kundefeedback som ønsker og mulighed for at efterspørge hjælp til det som vi ikke selv kan/må hjælpe med - nemlig bogføringshjælp Det har vi i al fald opnået med dette forum.