forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Arbejdskort til montører

0
Hej

Vi opretter projektnumrer til alle vores arbejdsopgaver store som små opgaver. Vi har meget brug for at kunne udskrive et eller anden form for arbejdskort til vores medarbejdere. Et arbejdskort som beskriver hvilken kunde det drejer sig om. Arbejdsopgaven som ønskes udført. Montøren kan herefter skrive matrialer og timer og evt. ekstra ting på dette arbejdskort. Det vil være et godt redskab at kunne fakturerer efter. Jeg ved C5 har det. Lige nu laver vi et arbejdskort i et andet program, hvor vi ikke har vores kundedatabase. Please hjælp. Vi er rigtige glade for at bruge e-conomic og det er rigtigt bruger venligt. Der må være mange andre servicevirksomheder som også står og mangler dette modul.
spurgt 25 Okt, 2012 i Skyen » Debat om apps af Christian11 (120 points)
gen-kategoriseret 21 Feb, 2013 af christinaheckmann

1 Svar

Hej Christian

Vi laver forskellige integrationsløsninger til e-conomic. Løsninger hvor vi bruger de data som er i e-conomic (debitorer, varer mv.) til at løse andre opgaver som kunne være arbejdskort.

Du er meget velkommen til at kontakte mig enten per mail php@itnvision.dk eller telefon 2811 4220 så vil jeg fortælle dig lidt om, hvad vi har lavet og du kan fortælle mig præcis om dine ønsker så må vi se om vi kan hjælpe.

Jeg ser frem til at høre fra dog.


Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 27 Okt, 2012 Skyen af Per Holm Pedersen (18,020 points)