Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Integratliste og tarif koder

0
Hey

 

Der er kommet den nye lov om at vi skal indgive integratlister og sætte tarifkoder på.

 

Men hvordan har i gjort med integratlisterne, og er der andre der synes at det er temmelig underligt at ikke engang Danmarks statestik selv kan finde ud af hvordan det rigtige rumfang af en vare regnes ud så det bliver angivet rigtigt.

 

Har både haft fat i der sos link, og har haft ringet til dem, men har måttet give lidt op.

 

Med hensyn til tarifkoderne, hvordan har i integreret dem i E-Conomic ? Har i købt en aftale med app'en og hvor har i indtastet koderne i E-Conomic ?

 

Venlig hilsen

 

Michael Hansen
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Michael

For at være helt ærlig har vi intet gjort - endnu - da jeg simpelthen ikke har nogen idé om hvilken lovgivning og hvordan den påvirker vores kunder.

Så jeg vil sætte rigtig stor pris på noget nærmere information - lovtekst - hjemmesider eller lignende hvor jeg kan kloge mig lidt på dette område og så give dig et meget mere kvalificeret svar.

Håber på din forståelse herfor.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Spørgsmål af 🔒 (34.9k points)
Hej

Jeg er lidt ude på en undersøger for jeg ved ikke hvad en integratliste er og slet ikke i forhold til Danmarks Statistik - det er vel ikke intrastat, der er indrapportering til Danmarks Statistik i forbindelse med handel indenfor EU.

 For hvis det er det har vi lavet en integrationsløsning som klarer indrapporteringen af intrastatoplysningerne på baggrund af fakturadata i e-conomic kombineret med et varekartotek (eksternt) hvor bla. tarifkoden, vægt og supplerende mængde kan angives.

Hvis det er det som du er på jagt efter må du meget gerne kontakte mig enten telefonisk på 7025 7600 eller per mail php@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)