forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Generelt ærgerligt i e-conomic: Den vandrette deling af visningen på midten

0
Det generelt ærgerlige i E-conomic er, at man f.eks. under Bogføring ikke kan hive den vandrette delestreg op og ned med musen efter behov. Det samme gælder under Rapporter og generelt over det hele. Har man f.eks. bedt om finans-kontokort som rapport, så burde man kunne hive den vandrette delestreg helt op så man ordentligt kan bladre i det. Så hiver man den jo bare ned igen når der er brug for det.

En anden ting: I Bogføring kan man få lov at indtaste i en Kvik-kladde, så man ikke skal trykke på Opret-knappen for hver eneste posteringslinie man vil oprette. Men man kan ikke få Afdeling med i denne Kvik-kladde.
spurgt 24 Okt, 2012 i Forslag » e-conomic generelt af clausenallan (120 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

i gang× 7
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”