Informizely customer feedback surveys

alfabet

0

Hej

Jeg synes der er en fejl når jeg i "bogføring" klikker på tekst så linierne kommer i alfabetisk orden / nummerorden  synes jeg der er  træls at den gør det forkert da 1001 kommer før 101 og det burde være omvendt altså den rigtige orden er:

ingenting kommer før noget

MVH

Solveig Pedersen

 

i Spørgsmål » Andet af (630 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Solveig,

Tak for dit forslag. Jeg har prøvet at teste lidt på denne, jeg er i tvivl om jeg bare ikke fanger det, men har prøvet at teste det, og fanger ikke fejlen. Jeg synes den gør som den skal.

Kan jeg ikke få dig til at forklare præcist hvad du gør, så jeg kan reproducere det? Gerne med et screenshot eller skærmbillede, så jeg lige kan se det for mig?

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
den gør det bare ikke i tal - hvordan sætter jeg en skærmdump ind?
MVH
Solveig

Hej,

Hvis du trykker på "besvar" oppe i dit oprindelige indlæg. Så vil du kunne gøre det ved at klikke som vist på billedet her.

Når du har gjort det, så skal du vælge fanebladet "upload" og her finde dit billede. Her efter vil du kunne ligge det op. Klik OK Efter du har fundet det. Se nedenstående billede:


Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)

Al sortering i IT/ edb- "sprog" sorteres først efter talværdier, dernæst efter alfabetet. 

Dvs. at "ingenting" = det skrevne tal 0 kommer før 1-2-3 ...., det kan der ikke ændres på, men desværre er mange ikke opmærksom på det.
Derfor er der også mange nuller foran i f.eks. feltet på FI-kort. 

Så man skal vurdere hvor mange cifre, der skal bruges i virksomheden (Sagsnr/ Debitornr/ Varenr o.lign) og ved al anden sortering i regneark.

I dit eksempel skal der skrives og nummereres med tallet 0 foran, f.eks.:  0101 til 9999, så vil selve værdien "101" komme før 1001 ;-) 

vh Susan

Spørgsmål af (320 points)