Bankafstemning - Overfør til kassekladde

0

Hej

Når jeg forsøger at overføre et stort antal posteringer fra bankafstemningen  til kasseklade, oplever jeg ofte at e-conomic ikke kan klare det.

Denne gang kom der flg. fejl:

 

Der er opstået en fejl i systemet.

Fejlbeskrivelse

ID : 0 - Tid: (CET +1) 22-10-2012 11:05:05 - http-fejlkode: 500-100

--

Andre gange har jeg oplevet at det ikke er alle posteringerne der kommer med og finder så pludselig ud af at der f.eks. mangler 20 posteringer som ikke er kommet med.

 

Er der andre der har oplevet samme problem?

 

E-conomic: Hvad kan årsagen være til dette? Jeg har forsøgt med forskellige browsere, nulstillet cache osv. men det sker stadigvæk ofte at jeg får fejlmeddelelser (flere forskellige) eller alle posteringer ikke kommer med.

 

Mvh

Michael

spurgt 22 Okt, 2012 i Spørgsmål » Andet af Michael Christensen (1,950 points)
gen-kategoriseret 16 Jul, 2013 af Steffen E

2 Svar

Hej MicMac,

Tak for dit indlæg. Det lyder interessant.

Vedr. fejl 500-100) En fejl 500-100 er tit en specifik fejl, det vil sige en fejl der kommer ud for en handling, som ikke er en "generel" fejl. Kan du genskab den?

Derfor kræver det nok lidt mere detektiv arbejde, nemlig at du sender en mail til info@e-conomic.dk hvor du beskriver lidt nærmere om hvad der sker, og får fat i en medarbejder som kan blive administrator i din aftale - således vi lige kan gå ind og reproducere fejlen.

Vedr. fejl med posteringer) Hvor mange posteringer prøver du at overføre? Jeg mener der ligger en begrænsning på omkring 100 eller noget i den stil, så jeg ved ikke hvor mange du prøver at overføre?'

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 22 Okt, 2012 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
Ja, det oplever jeg også engang imellem. Kan ikke huske fejlmeddelelsen, andet end, at siden ikke kan vises i øjeblikket (popup-vinduet, hvor man kan se hvad der bliver overført). Og SÅ skal man igang med manuelt at klikke hver post af, og kun vælge en side ad gangen, så vil den gerne. Dette er drøn irriterende, og måske den gør det fordi der er alt for mange poster i måneden. Her ville det være rart, hvis man kunne markere alle poster på 1 side, så man ikke skal markere hver enkelt.

Jeg har også ofte oplevet, at der er for mange poster til, at den kan overføre dem alle på en gang. I bedste fald overfører den så nogle af dem, og jeg kan så gentage med næste sending, indtil alle er overført.

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

besvaret 24 Okt, 2012 Spørgsmål af SusanneK (15,800 points)