Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Timeout

0
Når medarbejderne mange gange om dagen tidsregistrerer, så er det meget fustrerende, at skulle logge ind igen hele tiden. Og hvis de kun kommer ind med adgangen "tidsregistrering", så er der vel ingen grund til at smide dem af systemet hele tiden af sikkerhedsmæssige årsager. De kan jo ikke ændre i noget. Om ikke andet, så sæt timeoutfunktionen op til 6-7 timer. Vi overvejer at tilkøbe projektstyringssystemet, men dette afholder os fra den endelige beslutning....
lukket
i Spørgsmål » Projektstyring af (250 points)
opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Tommy,

Det er by design at denne timeout funktion er der. Meningen er, ligesom du selv skriver, at det skal være en sikkerhedsfeature. Så i tilfælde af at man glemmer at logge ud og går væk fra computeren / Ipaden, så skal man ikke være logget på hele tiden eftersom andre kan komme ind på ens aftale.

Det er følsomme data, hvilket gør at vi har denne timeout. Det er ligesom din Netbank, hvor du også bliver logget ud efter 10-20 minutters inaktivitet.

Desuden er det en belastning på serverne, hvis alle brugerne skulle forblive logget på  Vi vil jo gerne have at systemet kører så hurtigt som muligt.

  Gurjap Sekhon Online regnskabsprogram e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret  
Spørgsmål af (6.2k points)
valgt som bedste svar af 🔒