forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Timeout

0
Når medarbejderne mange gange om dagen tidsregistrerer, så er det meget fustrerende, at skulle logge ind igen hele tiden. Og hvis de kun kommer ind med adgangen "tidsregistrering", så er der vel ingen grund til at smide dem af systemet hele tiden af sikkerhedsmæssige årsager. De kan jo ikke ændre i noget. Om ikke andet, så sæt timeoutfunktionen op til 6-7 timer. Vi overvejer at tilkøbe projektstyringssystemet, men dette afholder os fra den endelige beslutning....
spurgt 17 Okt, 2012 i Spørgsmål » Projektstyring af Tommy Jepsen (250 points)
opdateret 6 Dec, 2012 af Gurjap

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Tommy,

Det er by design at denne timeout funktion er der. Meningen er, ligesom du selv skriver, at det skal være en sikkerhedsfeature. Så i tilfælde af at man glemmer at logge ud og går væk fra computeren / Ipaden, så skal man ikke være logget på hele tiden eftersom andre kan komme ind på ens aftale.

Det er følsomme data, hvilket gør at vi har denne timeout. Det er ligesom din Netbank, hvor du også bliver logget ud efter 10-20 minutters inaktivitet.

Desuden er det en belastning på serverne, hvis alle brugerne skulle forblive logget på  Vi vil jo gerne have at systemet kører så hurtigt som muligt.

 


Gurjap Sekhon

Online regnskabsprogram

 

besvaret 18 Okt, 2012 Spørgsmål af Gurjap (6,220 points)
valgt som bedste svar 6 Dec, 2012 af Peter Friis
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”