Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Fanebladet "Administrator" - Det gør du som administrator

0
Hvis du er registreret hos e-conomic som administrator, dvs. at I er et revisionsfirma eller at du driver virksomhed som selvstændig bogholder, har du fanebladet "Administrator."

Under administratorfanen kan du angive dine firmaoplysninger, der vil fremgå af den offentlige liste med revisorer og bogholdere, der bruger e-conomic - men du kan også angive en supplerende tekst med oplysninger om din virksomhed, og du kan angive hvilke e-conomic ydelser/moduler du evt. er specialiseret i. Hvis du fx har særlig erfaring med lagermodulet eller med konvertering fra C5, kan du angive dette.

Hvert revisionsfirma eller administrationsbureau kan stå på listen én gang. Det er således ikke den enkelte revisor, der står på listen, men selve revisionsfirmaet. Revisionsfirmaer med flere afdelinger står på listen én gang for hvert kontor (fysisk adresse).

På administratormodulet er der én superbruger. Det er superbrugerens ansvar at administrere modulet, herunder at give andre brugere (revisorer) i firmaet adgang. Dette gøres under fanebladet -> Administrator -> Brugere.

Ud fra de oprettede brugere vises en mappe, og her krydser superbrugeren af hvilke regnskaber som de enkelte revisorer skal have adgang til. Ved oprettelse af en bruger kan der sættes flueben i ? Adgang til nye virksomheder.? Så vil brugeren (revisoren) automatisk have adgang til alle fremtidige kunder, der tilvælger firmaet som revisor/administrator.

Hvis du som superbruger på administratormoudlet fratræder, så husk at overdrage rettighederne til en kollega. Det gør du ved at redigere oplysningerne på superbrugeren.

___

Oplysninger om administratorer på e-conomics administratorliste er angivet af de enkelte revisorer/bogholdere. Vi opfordrer administratorerne til kun at angive ydelser, som de reelt besidder ekspertise i, ved faglig viden og praktisk erfaring, der retfærdiggør forventningen om en korrekt og professionel løsning, men e-conomic kan ikke indestå for om administratorerne reelt besidder den ekspertise, der oplyses på administratorlisten.

  Svend Christiansen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
i Spørgsmål » Andet af (5.1k points)
status opdateret af

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.