Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




E-mail adresse hos e-conomic

0

I e-conomic kan du sende en faktura, en ordre eller et tilbud som e-mail direkte fra regnskabsprogrammet. Det gør du ved at klikke "Bogfør faktura" og herefter vælge -> Bogfør og e-mail.

Fakturaen sendes til den e-mail adresse, du har angivet som faktura e-mailadresse på debitorkortet, medmindre du har angivet e-mail adresser på kontaktpersoner.

Når du sender fx en faktura som e-mail via e-conomic, vil afsenderen være post @e-conomic.dk, men hvis modtageren klikker besvar, vil svaret blive sendt til din egen e-mail konto, nemlig til den e-mail, du har oplyst som virksomhedens e-mail i -> Stamoplysninger under fanebladet -> Indstillinger.

Du har således ikke din egen e-mail konto hos os, men kunderne kan godt svare direkte til din egen e-mail. Afsenderen vil dog altid være post @e-conomic.dk, hvis modtageren ser på detaljer, mens det er dit eget firmanavn (som du har skrevet det i stamoplysninger), der fremgår som afsender i modtagerens mailprogram.

I praksis giver det anledning til meget få problemer at du ikke har din egen e-mail konto, idet det fungerer på næsten sammen måde, og stort set ingen modtagere bemærker det. Du kan evt. prøve at sende en kopi til dig selv af noget, du allerede har bogført. Eller prøv med en faktura pr. e-mail til dig selv fra en demo.

Alt, der er sendt som e-mail via e-conomic, kan du finder under fanebladet -> Faktura -> Udgående post.

Hvad sker der, hvis modtageren svarer post @e-conomic.dk?
Mailen bliver slettet, og vi kan ikke garantere at vi ser mails i denne postkasse.  Hvis vi opdager en mail, som ikke er til os, vil vi sende et svar retur om at et dokument er afsendt via regnskabsprogrammet e-conomic, og at man skal svare dig direkte. Vi sletter herefter e-mailen.

(Bemærk venligst at man ikke kan skrive til e-conomic på adressen post@ e-conomic.dk)


  Svend Christiansen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
i Spørgsmål » Andet af (5.1k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej alle interesseret,

 

Vi har lavet en integrationsløsning, som gør det muligt at sende faktura, ordre og tilbud ud med egenvalgt email adresse - dine kunder kan så besvare disse mails.

 

Læs mere på: http://www.itnvision.dk/e-conomic-loesninger/emailadministration

 

Mvh

Morten Holm-Pedersen - mhp@itnvision.dk

it'nVision

 

 

 

 

 


<p>                  Med venlig hilsen</p> <p>                  Morten Holm-Pedersen</p> <p>                  <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (3.5k points)