Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Hvorfor betales min faktura til e-conomic ikke via PBS?

0
I e-conomic har du mulighed for at tilmelde fakturaen fra os til automatisk betaling via PBS LeverandørService, hvilket administreres af PBS, men ikke er det samme som BetalingsService. Beløbet vil derfor ikke fremgå af din BS-oversigt.

Du tilmelder fakturaen fra os til betaling via PBS LeverandørService under fanebladet --> Indstillinger --> Abonnementsstatus. Handlingen kan kun foretages af superbrugeren.  

Betalingen er først tilmeldt og hæves automatisk, når det fremgår af fakturaen fra os. Der vil stå ?Beløbet hæves via PBS LeverandørService?? (Hvis der ikke står dette på fakturaen fra os, hæves beløbet ikke automatisk og skal betales som anført på fakturaen).

Vi sender betalingsanmodningen til PBS på den dato, hvor fakturaen er forfalden. Hvis fakturaen er forfalden den 8., vil du først kunne se trækket på dit kontoudtog en dag eller to senere.

Hvis du skifter bank, skal du afmelde betalingen til e-conomic hos din tidligere bank, og du skal tilmelde dig på ny. Det er ikke noget, vi kan gøre.

Hvad sker der, når jeg klikker ?Tilmeld e-conomic faktura til PBS LeverandørService??
Du får en forbindelse direkte til PBS. Når skemaet er udfyldt, anmoder PBS din bank om at godkende, at e-conomic danmark a/s kan sendes betalingsanmodninger direkte til din bank i henhold til aftalen mellem os og de fakturaer, du modtager fra os. Du kan altid tilbagekalde betalingstilladelsen ved at rette henvendelse til dit pengeinstitut.

Hvis tilmeldte fakturaer ikke trækkes automatisk, skal du tale med din bank, men der er fire typiske årsager:

1. Din bank kan have glemt at ekspedere/godkende anmodningen fra PBS.
2. Du har fået indtastet forkerte oplysninger, da du tilmeldte fakturaen til automatisk betaling.
3. I modsætning til BetalingsService, så skal kunder, der benytter LeverandørService, kreditgodkendes.
4. Som udgangspunkt er der tale om en business-to-business service, det kan muligvis i nogle banker kræver at du har en konto i et CVR-nummer.

  Svend Christiansen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
i Spørgsmål » Andet af (5.1k points)
status opdateret af

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.