Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




e-conomic på IPad

0
Er der nogen som har prøvet at bruge e-conomics webinterface (ikke appen) på en Ipad ?
Virker det i den forstand at man fx kan oprette og afsende en faktura ?

Sagen er den at jeg overvejer at anskaffe en Ipad, der blandt andet vil skulle bruges til fakturering og kundeoprettelse. Det jeg har set af appen virker dog ikke så lovende, dels er den lavet til iphone og ikke ipad og dels er arbejdsgangene lidt mærkelige når man er van til Webinterfacet. Fx. skal man først bogføre en faktura og derefter skal man ind og finde den under kunden for at kunne sende den afsted - På Web er det en arbejdsgang.

Som sådan gør det ikke noget at appen er begrænset. En Ipad jo har en stor nok skærm til at man kan bruge det rigtige web-interface. Men det ville være rart at vide om nogle har prøvet at gøre dette og fået det til at virke ?
i Spørgsmål » Andet af (320 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej,

Vi har lige fået et par iPads til test af bla. EC og et forsøg på salg via iPad/web/App.
Det er dog lidt trægt med EC og denne tilgang til mobil salg/adgang.

MEN - web-adgangen (på normalvis) virker ganske udemærket, men Safari går nogle gange ned hvis du har et stort varekartotek og laver ordre på den.

Nu mangler vi bare at EC, får åbnet APIet for lager/matrix delen, så man kan sync matrix lager med webshop/B2B portal - når det kommer, så er der fuld mobilitet på iPad og man kan reelt være på farten og udføre næsten alle opgaver.

Mvh
N.Kjaer
Spørgsmål af (350 points)
Altså som jeg forstår det virker det som udgangspunkt at fakturere via den normale webadgang på Ipad
dog kan den blive mindre glad, hvis man har store varekartoteker mv.

Personligt bruger jeg ikke lager delen, så det er ikke så relevant her. Der skal  bare kunne skrives en normal faktura og oprettes kunder fra Ipadens browser
Spørgsmål af (320 points)
Lyder fedt at det kan bruger på Ipad. Lige hvad jeg skal bruge.

Kan man så oprette og afsende en faktura, ude ved en kunde, med det samme fra en Ipad?

<a href=http://tilstandsrapportpris.dk>tilstandsrapport</a><a href=http://xn--ejendomsmgler-cgb.nu>Ejendomsmægler</a><a href=https://netboligadvokat.dk>boligadvokat</a>
Spørgsmål af (140 points)