Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Oprette vareforbrug i Projektstyring

0
Hej Alle

Som bruger af projektstyringsmodulet i en håndværksvirksomhed har jeg et lille ønske til en fremtidig funktion i dette modul.

Vores medarbejdere er oprettet som tidsregistranter i projektstyring, men vi savner en funktion i vores daglige måde at anvende systemet på.

Funktionen som ønskes er registrering af materialeforbrug på sager/undersager både fra varekataloget i finansdelen men også ad hoc materialer, som ikke ligger i varekataloget (søm, skruer ect. fra bilen/lager). Evt. hvor man afleverer til godkendelse som med timeregistreringer, så projektlederen kan påføre den rette pris på vareforbruget, inden der godkendes og faktureres.

Vi anvender Faktura-Boks til elektronisk modtagelse af fakturaer fra eks. Stark, og her posterer materialeforbruget sig automatisk på de rette sager i henhold til påført sagsnummer. Vi taster også diverse materialeforbrug direkte ind i kassekladden og fordeler på sager, men vores medarbejdere skal ikke have adgang til bogføringsdelen af e-conomic, så derfor ønsker vi en simpel måde at påføre sagerne nogle varelinjer fra tidsregistrantens login.

Pt. bruger vi materialesedler som medarbejderne afleverer og som vi så derefter taster ind. Nu da de i forvejen skal indtaste deres timer hver dag, kan de ligeledes indtaste, hvad der er brugt af materialer fra biler og lager samtidig, dette vil lette den daglige forretningsgang.

Jeg håber at høre fra ligesindet, som kan komme med ideer og opbakning.

Mvh.
Thomas
Sydfyns Byggefirma ApS.
lukket
i Spørgsmål » Projektstyring af (150 points)
opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Thomas,

Tak for din tid og dit indlæg

Hvis det er en vare, som ikke senere kommer med på en faktura(fakturaboks), og det er noget dine medarbejdere skal holde styr på, så vil udlæg - http://wiki.e-conomic.dk/projektstyring/udlaeg, måske kunne hjælpe dig i mål. Har du prøvet det? her vil hver enkelt medarbejder nemlig kunne gå ind og registrere materiale forbrug og lign.


mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af