Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overblik over tidsregi. til fakturering

0
Jeg er i den heldige situation at have mange sager kørende. Derfor har jeg valgt at lade mine medarbejde taste deres timer ind som brugere. Dette fungerer godt, jeg sparer tid=penge og vi slipper for arkivering af gamle nussede timesedler.
Er det en fordel IKKE at lade brugerne godkende deres timer, kan de blot aflevere og så lade mig godkende(er lidt i tvivl om funktionen aflever timeseddel?)
Mit egentlige spørgsmål er som følger:
Når der er blevet tastet timer og godkendt (alle på en oprettet sag) og jeg skal fakturere, savner jeg en måde at se alle godkendte, ikke fakturerede eller udlignede timer! Pt. tjekker jeg de ansattes ugeseddel for at se om der er udført arbejder jeg skal fakturere.
Håber det kan forstås hvad jeg mener.
lukket
i Spørgsmål » Projektstyring af (380 points)
opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej,

Beklager det sene svar - men jeg håber du stadig kan bruge det.

Om man vælger at lade medarbejdere godkende selv eller man har en temchef/leder eller lign. til at gøre det, kan der tales meget for og i mod. Jeg vil påstå at det afhænger af den enkelte virksomhed. Er der ikke et stor behov for at tjekke timerne (altså medarbejdere registrerer generelt korrekt) jamen så kan de lige så godt lade dem selv gøre det. Problematikken er om man skal have den ekstra godkendelse procedure.

For at få et overblik over hvad der skal faktureres er der flere mulige. Under fanebladet projekt når du er i oversigten, vil du kunne se en salgspris i forhold til det fakturerede. Her vil en stor afvigelse mellem salgspris og faktureret angive, at det er noget der mangler at blive faktureret.

Ligeledes vil du kunne hente rapporten Sagssaldoliste under rapport. Her vil du f.eks. se en oversigt over ikke godkendte, og få listet dine sager. Jeg ved ikke om det kan hjælpe? man kan sige under fanebladet rapport kan man hente en lang række rapporter til netop projektstyring, hvor man i de fleste kan inkludere ikke godkendte.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af