Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overblik i forum

0
Der kommer heldigvis flere og flere forslag i de forskellige fora.

Jeg synes efterhånden det kan være lidt svært at overskue om en anden allerede har skrevet om det emne man har forslag til.

Flere og flere forslag bliver jo heldigvis udvilket og løst i forbindelse med frigivelse af markedspakkerne   
Kunne man ikke på en eller anden måde sortere de emner som er lukket fra ?

Det ville måske være en fordel stadig at kunne se dem, da der jo også af og til i svarene findes forskellige løsningsforslag - men måske noget med at sætte et flueben - vis løste ?

og måske gruppere forslagene efter moduler ?

René Arpe It-konsulent
i Forslag » Andet af (17.3k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Rene,

Jeg er faktisk helt enig og det er en problemstilling vi også arbejder med. Vi får jo mange gode ideer, og det er svært at samle disse overskueligt et samlet sted.

Hvis jeg var dig ville jeg dog ikke bekymre mig så meget om det, og så bare komme med en masse forslag. Skulle det have været oppe før, så skal jeg nok sørge for at ligge emner sammen.

Når det så er sagt, så vil der på et tidspunkt komme en løsning -> vi er bare ikke helt kommet frem til den rigtige endnu.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
opdateret af