Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Lovgivningen

0
Jeg kunne godt tænke mig, hvis der her på forum kom en tråd, der løbende blev opdateret med de nyeste ændringer i bogføringsloven og lovgivningen generelt omhandlende bogføring, skat og moms af relevans for e-conomic. Er det muligt? Jeg går ud fra, at I i forvejen konstant er obs på nye regler, af hensyn til eventuelle ændringer i systemet.

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
lukket
i Forslag » Andet af (15.8k points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Ikke noget dårligt forslag, da det omhandler et reelt og vedkommende behov, men desværre ikke noget vi kan håndtere indenfor rammerne af dette forum ? eller indenfor rammerne af e-conomic, som først og fremmest er en softwarevirksomhed.

Vi holder os selvfølgelig ajour med ændringer, der er nødvendige for at kunne udføre et korrekt bogholderi i e-conomic efter dansk lovgivning, og med udgangspunkt i de mest almindelige behov, og vi vil også orientere om sådanne forhold, hvis der sker ændringer.  

Vi vil ikke forhindre brugerne i at stille sådanne spørgsmål til hinanden indenfor dette forums rammer, men det er ikke noget vi kan tage ansvar for. Det vil være en for omfattende opgave, som vi ikke er specialister i.

Derfor ønsker vi ikke at oprette et sådant forum, men må henvise til relevant information fra fx Thomson eller Faglig afdeling.

  Svend Christiansen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (5.1k points)
valgt som bedste svar af
Ok, fair nok  

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Forslag af (15.8k points)